letec Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Ahoj, chtěl bych se zeptat na kvalitu tohoto obchodu. Kamarád odlétá na měsíc do L.A a chtěl bych , aby mi přivezl Monaca z tohoto shopu. Nechá si je poslat k sobě do L.A.... díky za všechny názory..... nebo pokud víte o lepším shopu v Californii ,budu rád za každé info....
rado74 Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 ja som to riesil podobne hodinky boli objednane cez kamosa ktory zije v Colorade na jeho adresu a on mi ich doviezol na Slovensko.Obchod prebehol bez problemov predajca s nim komunikoval hodinky mal z Californie doma v Colorade v priebehu 5 dni poplatok za prepravu ziadny. Je dost mozne ze k zakaznikom mimo USA maju iny pristup ked tak citam Phoenixov odkaz :bangin:
Návštěvník Snow Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 Já se snad zblázním, okolo AuthenticWatches.com tady už padlo mnoho slov a dotazy jsou pořád. To není možné, nikdo asi chronomag už nečte, jenom se ptá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smarter Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 No ja bych se nad tim tolik nerozciloval. Mam (tedy mel jsem) u nich vyhlidnute hodinky a pri pohledu na jejich feedback mne ani nenapadlo si neco k nim vyhledavat. Tohle vlakno mi s velkou pravdebodobnosti usetrilo spoustu starosti...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se