Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mel jsem je dlouho na wishlistu a parkrat si je byl i zkouset (jako takovy ten vecny zkousec v buticich) a diky tomu, ze se nejake veci povedly, tak prisel cas a jsem moc rad, ze na ne doslo. Porad koukam na ruku :) 

IMG_7724.jpeg

IMG_7725.jpeg

• Like 9
  • Dát hlas 2
  • po 2 týdnech...
Odesláno

@DarylVanHorne tady je pruhled na dynko :)  jinak, co se tyka dalsich fotek, vlastne zadne dalsi specialni nemam, tak je to porad nejak podobne, ale co se tyka dojmu, strasne pekne mi sedi na ruce. Je strasne zajimava ta relativni velikost, kdy Tudor BB Chrono je 41, tohle je 42, ale Tudor pusobi na ruce masivneji. Urcite je to i hodne o tom, ze tah je uzsi, takze vlastne pusobi subtilneji. A moc rad je stridam s ostatnimi kousky. Dost jsem se bal hesalitu, s tim, ze jsem i nekolikrat cetl nazor, ze hesalit se skrabe uz jen tim, ze proste je :) Tak jak jsem si kdysi rikal, ze to asi neni to prave, tak je hrozne zajimave, jak se veci posunuly a jsem s nima strasne spokojeny a jsem opravdu rad, ze je mam, ze je to takova krasna varianta do moji male kolekce.

IMG_7805.jpeg

• Like 2
  • Díky 1
Odesláno

Mnozí fandové Speedů asi řeknou, že to nejsou "ty pravé MOONY", protože jim chybí Hesalit a plné dýnko. Ale ty opravdu pravé MOONY jsou jen jedny a jsou to ty, co byly na měsíci. Toto je za mne evoluce - safír nevidím jako překážku a průhled narozdíl od plného dýnka odhaluje ten krásný legendární strojek. Je to o vkusu každého - mně se nejvíc líbí právě ta tvá verze Moonů a upřímně gratuluji. Jsou pecka 👍 Ať dlouho slouží a dělají jen radost.

Odesláno

Souhlasim a vlastne, kdyby to kdokoliv rekl, ze to nejsou "ty prave moony" tak to bez potizi odkyvu, protoze pokud se budeme bavit o faktech, tak to tak je, ale i prave proto jsem moc vdecny, ze je tahle varianta, ktera me zaujala vice :) dekuji, delaji velkou radost a jsem rad, ze jsem s k nim odhodlal a taky tim jeste vice diverzifikoval svou malickou kolekci :) 

• Like 1
Odesláno

Su to skratka najlepsie hodinky na svete a kym nieco ine nepristane na Marse, neexistuje iny a lepsi hodinkovy pribeh! Som si isty, ze aj tie martanske budu mat logo s greckym pismenom…

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...