Radoslav Suchan Odesláno 13. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2025 Zdravím Vás páni. Obraciam sa na Vás s prosbou. Manželke som 3 roky nazad kúpil k Vianociam Laco Valencia 39 mm. Hodinky pekné, užívala ich sporadicky. Presne po troch rokoch začali meškať asi 2 min. za deň čo sa mi teda nestalo ani s mojimi prvými hodinkami z NDR. Celkom ma to zarazilo, pretože som tak nejak dúfal, že ide o značkové hodinky a bez mechanického poškodenia rok po ukončení záruky v podstate nefungujú. Nie sú nejak extra drahé, ale očakával som určitú kvalitu vzhľadom k značke. Máte nejakú podobnú skúsenosť s touto značkou? Prípadne či neviete o servise na Slovensku, ktorému by som hodinky mohol zveriť? Ďakujem vopred za pomoc a odpoveď. Rado
Bask Odesláno 27. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2025 Že začali meškať "zrazu", to je trochu čudné, ale veď ide o mechaniku, tak je možné všetko. Nastavenie presnosti by nemal byt veľký problém. Na dáku generálnu opravu je asi ešte priskoro, ale nastavenie by mal zvládnuť každý hodinár.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se