Fairman Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Byl jsem se podívat v Breitling butiku v Pařížské a padly mi do oka Superocean na gumě se zlatou lunetou, konkrétně model U17375211B1S1 (viz obrázek). Mám s nimi ale dva problémy: 1) cena - přímo v Breitlingu za ně chtějí 194 000 Kč, což mi přijde fakt dost - to je ale asi řešitelné nákupem na Chrono24, kde se dají sehnat o dost levněji. 2) stroj - je v nich kalibr Breitling 17, což jak jsem pochopil je v podstatě ETA. Má rezervu nátahu jen 38h. U hodinek v této cenové kategorii mi to přijde jako docela zásadní problém. Koupili byste si je? Předpokládám že pokud by mě přestaly bavit, tak se taky asi nebudou úplně dobře prodávat. Případně klidně poraďte nějakou alternativu.
FantasticFabio Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Hodinky krásný , ten design se mi moc líbí , jo cena vyšší kvůli zlatu, v oceli budou jistě levnější a strojek bych nedefinoval jako “ v podstatě ETA “ jistě bude mít nějakou vylepšenost …. Nebude to jen tak obyčejná ETA. Pokud vyloženě jiskra nepřeskočila , pokud řešíš že by tě mohli přestat bavit…. Pokud máš obavy, kolik na nich proděláš, tak si je rozhodně nekupuj ! Alternativa ? Netuším! Jejich design mi přijde specifický a k tomu se alternativa hledá těžko. Možná , ty samé , ale jen ocel. Jak řekl král Já První ( v podání J.Wericha ) “ v nejtěžších chvílích , jen panovník sám sobě ví si rady “
ducenstvo78 Odesláno čtvrtek v 05:07 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:07 Ahoj, jen muj nazor, za ty penize bych nekupoval hodinky s presne jak pises zakladni “Etou/Sellitou”. Vzdy se mi libily TH Aquaracer, ale u me to zabijel kalibr 5, az kdyz do nich dali manufakturni s rezervou 80hod, byla u me ta cena ospraveditelna. Jestli se ti fakt libi, hledal bych z druhe ruky zanovnim stavu, kdy tu nejvetsi financni ztratu podstoupil nekdo jiny 1 1
Fairman Odesláno čtvrtek v 08:41 Autor Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:41 Díky za názory. Ona ta jiskra na místě přeskočila, ale pak jsem tom začal víc přemýšlet a nějak jsem znejistěl Být v nich lepší stroj, tak bych asi neváhal. Asi si půjdu ještě vyzkoušet Superocean Heritage, ten starý model mi neseděl kvůli tloušťce, ale nový model by měl být tenčí, tak uvidíme. No a tyhle budu vyhlížet na Chronu, jestli se neobjeví nějáká nabídka, která by mě přesvědčila
FantasticFabio Odesláno neděle v 08:50 Nahlásit Odesláno neděle v 08:50 V 20. 11. 2025 v 6:07, ducenstvo78 napsal: Ahoj, jen muj nazor, za ty penize bych nekupoval hodinky s presne jak pises zakladni “Etou/Sellitou”. Vzdy se mi libily TH Aquaracer, ale u me to zabijel kalibr 5, az kdyz do nich dali manufakturni s rezervou 80hod, byla u me ta cena ospraveditelna. Jestli se ti fakt libi, hledal bych z druhe ruky zanovnim stavu, kdy tu nejvetsi financni ztratu podstoupil nekdo jiny Ahoj , jen dotaz , in house je pouze B01 chronograf , nebo má Breitling in house i pro 3 nebo 4 ručky ? Nenašel jsem, tak proto se ptám. Díky!
Salamaster Odesláno neděle v 13:48 Nahlásit Odesláno neděle v 13:48 Já bych do jisté míry alternativu měl za mě a to Zodiac Super Sea Wolf Ceramic Compression Diver Automatic. Pokud nevadí poněkud letní barvičky . Ale v rámci kolekce Sea Wolf divers toho nabízí Zodiac více, ale tyhle jsou vizuálně asi nejblíže. uvnitř STP 1-11 Swiss-made automatic movement 44h rezervou https://www.zodiacwatches.com/en-us/watches/mens-watches/?pmin=0.00&prefn1=platform&prefv1=Super Sea Wolf&start=0&sz=25&selectedUrl=https%3A%2F%2Fwww.zodiacwatches.com%2Fon%2Fdemandware.store%2FSites-zodiac-us-Site%2Fen_US%2FSearch-UpdateGrid%3Fcgid%3Dmens-watches%26pmin%3D0.00%26prefn1%3Dplatform%26prefv1%3DSuper%20Sea%20Wolf%26start%3D13%26sz%3D12 1
Hector_24 Odesláno neděle v 16:39 Nahlásit Odesláno neděle v 16:39 před 7 hodinami, FantasticFabio napsal: Ahoj , jen dotaz , in house je pouze B01 chronograf , nebo má Breitling in house i pro 3 nebo 4 ručky ? Nenašel jsem, tak proto se ptám. Díky! Do starsich SO Heritage davali strojky od Tudoru (tj Kenissi) ale do tech novych SO davaji ted myslim Selittu AMT (B31), neco jako TH dava ted do Aquaraceru. Jinak davaji "obyc" Sellity do 3/4 rucicek myslim... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se