Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čaute,

viete mi poradiť či sa jedna o originál alebo fake hodinky? Je k ním komplet krabica Atd. Ale v dnešnej dobe človek nikdy nevie. 

Ďakujem Robo 

IMG_4169.jpeg

IMG_4170.jpeg

Odesláno

No, remen je neorigo, domlaceny vypadaj dost, uplne se mi nelibej.. lumi vypada kapku jete a tak. Zadej jejich referenci (A45320) do gugl obrazku a studuj.. ale asi budou cajk. Dost bych teda uvazoval kolik za ne pripadne dat.

Odesláno

Remeň vyzerá originál, poprípade spona bola Breitling, koza už možno nie. Sú dosť používané. Pan co ich predáva, by rad 2200€ 

Odesláno

Aha, na tom řemenu mě zmátly ty rychlostěžejky, nevěděl jsem, že je Breitling používal. Když o tom tak přemejšlim, vždy jsem měl béé na oceli nebo gumě:) Za ty prachy bych do toho teda nešel ani náhodou, předpokládám že servis minimálně v poslední době taky nebyl.. 

Odesláno
před 3 minutami, Micey napsal:

Aha, na tom řemenu mě zmátly ty rychlostěžejky, nevěděl jsem, že je Breitling používal. Když o tom tak přemejšlim, vždy jsem měl béé na oceli nebo gumě:) Za ty prachy bych do toho teda nešel ani náhodou, předpokládám že servis minimálně v poslední době taky nebyl.. 

Servis neviem, ale predpokladám že nebol. Akú cenu by som mu mal ponúknuť? Sú to 2015 kúpené v BA. Na nete toho veľa nieje chrono 24 pár kusov, samozrejme v lepšom stave a ceny od 3000€. Jedna sa o model galactic 44 automat. 

Odesláno

Jo, na to chrono24 sem koukal a překvapilo mě že jsou tak drahý.. sakra proč? ETA, subjektivně nic moc design, jetý jako prase.. jako jestli je to tvůj vysněnej model, proč ne.. ale mně to prostě nepřijde jako věc za 55 litrů, nemohu si pomoct, zvlášť když budou muset co nejdřív do servisu, pořizovat novej řemen a tak. 

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...