cokafola Odesláno 22. listopadu Nahlásit Odesláno 22. listopadu Kupované jako nové před třemi měsíci z Kanady. Já je nosil tři týdny vkuse a teď už jen spí v krabici. Nosím už jen ranžmeny abych věděl jak v noci spím. Krom oděrky na sponě jsem nic jiného nenašel. Krásná sametová krabice, dva hadry na leštění, pár karet a třináct debilních papírů, které vyšly proclením na šest tisíc. Hnus. Hodinky umí udělat na slunci nepopsatelný vizuální zážitek. Pouzdro a detaily jsou za mě lepším průměrem. Lumi je fak super. Kvůli výměně baterie není třeba posílat do servisu. Baterku si vymění i uklízečka v této all swiss zlaté rondě, která jako jediná jde dát do olejovek a baterka vydrží cca 5 let. Kdo má rád bublinky, tak si zatřepáním vyrobí množství dle potřeby a za hoďku tam bude zase jen jedna. Měnit nechci, ale stát se může cokoliv. Cena za tři měsíce staré hodinky je 19900,- Diky za komunikaci v sz a samozřejmě rObErToVi
cokafola Odesláno čtvrtek v 20:49 Autor Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:49 - Fakt parádní vizuální požitek a také první moje hodinky asi z pětiset co jsem měl o které se zajímaly ženy. A když jsem jim ukázal ty bublinky, tak byla připravená cesta ke coitusu na 50%. No a když jsem jim ukázal dýnko, tak se už jen ladil termín. No a to je ten pravý důvod, proč jdou z domu….. Vzhledem k výše uvedenému cena 19900,- zůstavá. Díky všem za sz a kombinujte, vymýšlejte. V. Král.
Doporučené příspěvky