Sonny919 Odesláno 10. prosince Nahlásit Odesláno 10. prosince Ahojte, rok 25 bol pomerne výživný na nové hodinky, niektoré staré sa preto už nedostanú na ruku a niektoré boli pre zmenu nahradené inými. Aj preto som sa rozhodol pustiť moje obľúbené portofina. Model: IWC Portofino Automatic Ref.: IW356501 Stroj: kal. 35110 Rozmery: priemer 40 mm, výška 9,3mm, L2L 44,8mm a LD 20mm. Rovno napíšem, že ak niekto potrebuje elegantné tenké oblekovky s bielym strieborným ciferníkom v automate, zafírovým sklom s vnútorným antireflexom, s nádhernými leštenými ručkami a indexami, výberom týchto hodiniek trafí do čierneho. Portofina sú unisex klasiky a u IWC sú obľúbenou stálicou už niekoľko rokov. Ich 40mm je univerzálna veľkosť aj pre menšie ruky a aj vďaka kratším zahnutým nožkám vyzerajú opticky menšie. 42h rezerva náťahu plne postačuje na denné nosenie a prípadné sedenie v kancli, dátum sa zas postará o návrat do reality v časoch, keď sa dni splývajú. Konkrétne tieto hodinky pochádzajú z roku 2012, boli kupované v Brne a sú kompletné vrátane krabice a papierov, som druhý majiteľ. Hodinky sú v krásnom stave, koncom srpna dostali preventívny servis u miestneho váženého člena a tak šlapú ukážkovo a aj pomerne presne. Okrem servisu dostali veľmi jemný oživujúci bozk leštených plôch, odvtedy boli pár krát na ruke. Jedinou starosťou nového majiteľa tak bude len prípadný výber nového remeňa podľa jeho gusta (na hodinkách je aktuálne nasadený pôvodný remeň s IWC sponou) a prijímanie komplimentov, nakoľko sú Portofina neprekvapivo magnet pre oči Pre viac info prikladám link: https://dusak.cz/en/products/portofino-automatic-iw356501 Cena za tieto krásne oblekovky v komplete po čerstvom servise je 66k Kč vrátane poisteného doručenia.
Sonny919 Odesláno 15. prosince Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince Zopár nerozhodnutých záujemcov tu je, preto to posuniem rovno na finálnych 62k Kč, čo je široko ďaleko najlepšia cena. Do Vianoc to ešte stíhame
Doporučené příspěvky