horskjan Odesláno 16. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2025 Prodám zánovní, cca půl roku starý kufr na hodinky od britského výrobce Black Chest, 4WSTR - Military Green, v této barvě již nedostupný. Vnitřní pěnová výplň kombinace černá/červená. Jedná se o velice kvalitně provedený a bytelný kufr NANUK 904 s pěnovou výplní umožňující uložení 4 ks hodinek a dostatečně velkého množství příslušenství (řemeny, náramky, nářadí…). Kufr je bez známek používání, pouze pěnová výplň má lehce otlačená místa po uložení hodinek – s hodinkami není vidět. Nikam jsem s ním necestoval, od koupě (toto jaro) jsem v něm měl uložené hodinky doma. Důvod prodeje je pouze ten, že s větším množstvím (více než 2 ks) hodinek nakonec vůbec necestuji a doma mám „stabilní“ větší hodinkovnici. Třeba bude mít někdo pro tento povedený kufřík větší využití než já… Více podrobností a detailních fotek je ke shlédnutí na webu výrobce: https://blackchest.co.uk/products/4wstr-military-green K zahlédnutí i na YouTube kanálu Adriana Barkera… Před asi půl rokem mě kufr vyšel na 6500 Kč včetně poštovného a proclení. Cena: 4500 Kč K předání v Praze nebo zaslání Zásilkovnou, případně dle dohody. Díky za možnost inzerce zde… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horskjan Odesláno 30. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Tento bezva kufřík stále volný... UP
Doporučené příspěvky