Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, poridil jsem Kaucukovy mesh (viz foto), ale je mi velky. Je super pohodlny, doufal jsem, ze to na posledni dirku pujde, ale mam hodinky prilis volne. Zapesti mam 17.5cm, a tohle je pro onacejsi chlapaky. Delky jsou 90mm a 128mm! Idealne bych ho vymenil za stejny (modry, nebo cerny), jen kratsi.

K meshi dam sponu (20mm), dle vasich preferenci (lestena A20s.1, matna A20ss.1, tmava - gunmetal M20ss.1), viz foto. 

Kautchuk jsem nasadil a vyzkousel, stejne tak spony, vse super stav.

Nejlepe nejaka vymena, jinak cena za komplet (kaucuk + spona dle vyberu) 4.000,- 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem nazdarhodiny
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

🔼 brousena spona je fuc, ale kaucuk mi to porad prekazi 😄 Nove cena 3.300,-

Leskla a cerna spona na vyber. Pokud mate jinou predstavu, nebo chcete mesh bez spony, napiste. Diky

Odesláno

🔼 nevyuzity Breitling kaucukovy mesh, vcetne origo Breitling spony (na vyber je leskla, nebo cerna) - za 3.000,- (event. 125EUR)  coz je vicemene cena za samotnou sponu

Pokud byste chteli mesh bez spony, dejte vedet, domluvime se

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • Vytvořit...