utrejch Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Ja jsem pro Parkan. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchPetr Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Pokud budu mít čas, tak bych se taky rád přišel podívat a osobně se s vámi poznal. Nemáte někdo z vás Steinhart Nav B-Uhr II 44 mm? Chci si je koupit a rád bych je vyzkoušel na své ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2009 Polovina dubna ve vsedni den mimo stredu by byla super. Misto necham na vetsine, jen k tem Salzmanum moc nemusim. Urcite jsou bezva, ale od te doby, co mi 2x po sobe malem "zapomneli" vratit, uz tam nechodim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
only Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 Tak jo, tak polovina dubna Na Parkanu s tim, ze uz jen datum a cas se upresni? Jsem 100% pro. Only. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2009 Tak jo, tak polovina dubna Na Parkanu s tim, ze uz jen datum a cas se upresni? Jsem 100% pro. Only. Pokud budu v Plzni, tak se určitě přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Pokud budu mít čas, tak bych se taky rád přišel podívat a osobně se s vámi poznal. Nemáte někdo z vás Steinhart Nav B-Uhr II 44 mm? Chci si je koupit a rád bych je vyzkoušel na své ruce. Tak ty mám v automatu.Pokud mi sedne datum setkání,tak je vezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchPetr Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 To by bylo skvělý, doufám, že se domluvíme na nějakým rozumným datumu. Nejsem z Plzně , ale rád přijedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 Tak už je polovina dubna, tak kdy se sejdeme? Mohu Po-Ctv, na víkend jezdím jako lufťák na chalupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 (upraveno) Je už dvacátého! Tak na kdy vidíte sraz? Upraveno 20. dubna 2009 uživatelem Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Vypada to, ze srazeni nejak usnulo :-( Je už dvacátého! Tak na kdy vidíte sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Vypada to, ze srazeni nejak usnulo :-( Já se uvolním kdykoli, jen 5. a 6. května jsem v Brně, takže jsem proti srazu v tom čase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Odlozil bych to az na dobu po prodlouzenych vikendech :-) Já se uvolním kdykoli, jen 5. a 6. května jsem v Brně, takže jsem proti srazu v tom čase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 28. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Časově se mi to nějak zhroutilo. Ideálně bych to viděl po svátcích v úterý. Parkán nedoporučuji, pivo je sice výborné, ale připisují nejenom piva! Co zamluvit stůl u Velblouda na Americké třídě nebo spojit chronomág sraz s cyklo výletem do Černic na místní pivko?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Kysele ksichty v pivovarhospode v Cernicich nemusim, ale hned vedle je podobna hospoda, kde byli daleko prijemnejsi. Pokud berete i kolobezkare, tak bych i cyklovyletil ;-) Časově se mi to nějak zhroutilo. Ideálně bych to viděl po svátcích v úterý. Parkán nedoporučuji, pivo je sice výborné, ale připisují nejenom piva! Co zamluvit stůl u Velblouda na Americké třídě nebo spojit chronomág sraz s cyklo výletem do Černic na místní pivko?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Ja nemam kolo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2009 Taky jsem pro, aby se sraz uskutečnil až po těch dvou svátcích. Udělat si výlet na kole, to zní lákavě. Hodinky bych musel dát do batůžku a zabalit do sáčku, kdyby sprchlo:) Skupina, která by nechtěla na kolo, tak by dorazila na místo a čas předem určené dle vlastního uvážení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Květen se pomalu blíží ke konci a na náš plzeňský srázek se nějak pozapomnělo. Osobně bych ho uspořádal co nejdříve. Jak jste na tom s časem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2009 Já stále mohu Po-Ctv v odpoledních až večerních hodinách. S lokálem se podřídím:) Asi nemáme dobrého lídra, který by to nějak rozpumpoval, sám na to nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2009 Já stále mohu Po-Ctv v odpoledních až večerních hodinách. S lokálem se podřídím:) Asi nemáme dobrého lídra, který by to nějak rozpumpoval, sám na to nemám Ja na to taky nemam, ale pokud budu moct, rad prijdu. Stabilne nemuzu ve stredu a o vikendech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 Takže aspoň trochu shrnu možný termín srazu: Po, Út, Čt po 17 hodině? pište se, kdo má kdy čas; co uspořádat sraz příští týden Na Parkánu? je to sice narychlo, ale asi se jinak nerozhoupáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se