Návštěvník dlubix Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Díky všem za fajn pokec. Měli bychom to brzy zopakovat a třeba i s větší účastí.
mrazik Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Moc fajn akce. Už jsem se dlouho nikam nedostal. Dík všem.
Arthur N. Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Diky vsem,tesim se i na priste na ty co dnes nemohli!
jendr Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2012 Škoda, že jsem dorazil jen na chvíli, ale vzhledem k tomu, že jsem nečekal, že mi to vyjde, tak sem rád. Díky
Arthur N. Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 (upraveno) HB63: tak je to teď na Tobě, zajímá mě to, co je uvnitř té ořechovnice:))snad jsi to od 20.červenec.2011 - 19:18 neprodal!!!edit: vložen obr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. ledna 2012 uživatelem Arthur N.
XXXfazerXXX Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 HB63: tak je to teď na Tobě, zajímá mě to, co je uvnitř té ořechovnice:)) Omlouvám se,že vstupuju do vašeho seriozního vlakna,ale já sem z tý vaší plzenský hatmatilky na krupici. Ořechovnice je nic.Snad by to mohla být šachovnice vyrobená z ruznéhu dřeva ořešáku. Ořechovice je hnusnej čirej až tmavě hnědej destilát,určenej pro nižší stupně obyvatelstva. TUDLETO,COPA MUŽEM VIDĚT NA FOTCE,JE KOŘENICE.
HB63 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Tady v tomto případě se jedná o dýhu s očkovaného javoru,takže ne kořenovice.A tebe kolego srdečně zveme na další sraz,to aby si nám porozuměl.
Arthur N. Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 á Varák se ozval, bratránek je taky Varák a je to s ním dost těžkýmáš pravdu, všechno jsem to poplet... už se o té krabici od bot nebudu zmiňovat a nezajímá mě, HB63 mi prozradil obsah, na který se těším!!!
Arthur N. Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 HB63: dík za fotku, vypadá úžasně!!!! bojím se, že budou šíleně velký
HB63 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 42 není tak moc.Když je viděla Victorie,tak se hned rozhodla,že si pořídí taky něco takového.Jestli si to teda vybavuju přesně.Takže má asi ty Laco. Já se musím ještě pochlubit,že pod stromečkem jsem našel něco,co mi poslal strejda Santa až s takový dálky přes takovou tu Velkou louži.Snad mi to příště vyjde.
Victorie Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 42 není tak moc.Když je viděla Victorie,tak se hned rozhodla,že si pořídí taky něco takového.Jestli si to teda vybavuju přesně.Takže má asi ty Laco. Já se musím ještě pochlubit,že pod stromečkem jsem našel něco,co mi poslal strejda Santa až s takový dálky přes takovou tu Velkou louži. Snad mi to příště vyjde. Jojo, mooc krasny
Arthur N. Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Odesláno 27. února 2012 Čtv 1.3. od 17h. dám rezervačku, když je levnější pivčo:) PUB II-nekuracka (Prazska ul.) Arthur N. dlubix (bude asi od 18h)
Návštěvník dlubix Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Čtv 1.3. od 17h. dám rezervačku, když je levnější pivčo:) PUB II-nekuracka (Prazska ul.) Arthur N. dlubix (bude asi od 18h) Stále jen my dva?
Arthur N. Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 NOMOS Orion rosé gold + STOWA Flieger ohne Logo:)dlubix asi určitě roládky, který chci vidět
Victorie Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Odesláno 1. března 2012 Nevidela jsem nahodou v prodejni sekci, ze se jich zbavoval...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se