Ruda Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 Takže přehled účastníků: HB63 Ruda Další se připište,jinak to nebude možno ani nazvat srazem . V PUBu zatím vše volné. Pokud se i někdo přidá, tak to vypadá stejně až na příští týden, tj. 2.12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 2.12.je vyhovující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 2.12.je vyhovující. Přidá se někdo ke srazu? Teda aby se vůbec konal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Asi mají všichni doma zaracha,protože moc utráceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 já dělám zkoušky a doma mám taky zaracha:( malá teď dost vyvádí a začínají se jí líbit hodinkyzatím je jen tak vocucává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 já dělám zkoušky a doma mám taky zaracha:( malá teď dost vyvádí a začínají se jí líbit hodinky zatím je jen tak vocucává ...tak pro 2 lidi asi nemá cenu pořádat sraz malá si taky oblíbila ocucávání hodinek, takže jí půjčuji jen Monstra a Citizeny (WR100) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 no, koukal jsem, že Well prodal supr skvosty, tak pokud přijde na sraz bude mít možná nějaký nový hoďky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Pánové, asi tak na 90% budu muset v době plánovaného srazu pracovně mimo ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 (upraveno) Ahoj,troje hodinky jsem prodal, jedny zašantročil a nic nového nekoupil. Na pivo bych ale zašel . Co třeba v úterý 14.12. ??? Jen už asi bude problém někde sehnat volný stůl, ale třeba se zadaří. Upraveno 8. prosince 2010 uživatelem Well Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Šel bych, ale je nás trochu málo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Ahoj, troje hodinky jsem prodal, jedny zašantročil a nic nového nekoupil. Na pivo bych ale zašel . Co třeba v úterý 14.12. ??? Jen už asi bude problém někde sehnat volný stůl, ale třeba se zadaří. V PUBu 14.12.volná jedna pětka a několik trojek.Zatím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Šel bych, ale je nás trochu málo :-( No, jste nějací slabí v tý Plzni. Že bych vás přijel posílit...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 No jo,my musíme pořád pracovat,aby jsme si občas udělali radost novým přírůstkem,a tak nemáme na slejzání se čas.A to je důvod proč jsme slabí.A posila by přišla vhod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2010 Tak pokud se najde v tom vašem městě alespoň pět spravedlivých (chronomagorů), tak se zjevím taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 (upraveno) Konal se včera nakonec ten sraz? Nějak jsem se v posledním týdnu na fórum nedostal a tato informace mi unikla Upraveno 15. prosince 2010 uživatelem Ruda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Jestli se to konalo, tak jsem to pěkně prokoučoval. Shittt..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 15. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Jestli se to konalo, tak jsem to pěkně prokoučoval. Shittt..... Sraz se nekonal. Šance na další asi až někdy v lednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2010 Sraz se nekonal. Šance na další asi až někdy v lednu. Jj, musíme se sejít v lednu. Právě jsou na cestě ke mně putovní Géčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Tak snad leden klapne panove. Pro svoji neschopnost prosim SZ predem :-D Sice se vlakno snazim sledovat, ale jak se znam, tak pred srazem na to urcite zapomenu :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 8. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2011 Nezajdeme na pivo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se