Ruda Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2011 V 29. 6. 2011 v 14:29, 'HB63' napsal: Nevím jestli jsi dostal SZ.Posílal jsem to i Rudovi. Teď musím do rachoty,takže budu případně reagovat až zase zítra po ránu. Díky za rezervaci, snad nedorazím moc pozdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Panove bylo to super, diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 tak zase někdy.... až se HB63 naštve a objedná stůl:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 sraz se vydařil...jen mne štve, že jsem jako poslední dorazil a jako první odešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 A kdy bude další??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 Plzeňáci nemají fotky ze srazu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 V 5. 7. 2011 v 18:17, 'martinek27' napsal: A kdy bude další??? ...nejdřív v září 2011 V 5. 7. 2011 v 20:21, 'pandice73' napsal: Plzeňáci nemají fotky ze srazu? ...nemají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Panove, pochlapila jsem se a poridila jsem si pekny novy kousek. Vybirani dlouhy, sem tam nejaky prehmat pri nakupovani, ale finalni vyber za to stoji.Takze kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Victorie: takže co??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Co třeba už příští týden?Možná se taky budu chtít chlubit.26.7.je docela hezké datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 příští týden mám sice dovolenou, ale zastavit bych se na chvilku mohl (mám totiž doma malovat:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Takze tuty fesandy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 hm, slečna má vkus, to Ti přišly tak rychle domů?? nějaký podezřelý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2011 Taky jsem dnes něco dostal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale bojím se to otevřít. něco uvnitř tiká,tak jestli nemám zavolat pyrotechniky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Jsou to starenky, Stowa uz dneska takovy nedela bohuzel, bez datumu a s centralni vterinovkou, je to museum edition. Tyhle jsou pet let stary, ale vypadaji jako novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 HB63: Ta krabice je nadherna, co to je za dvrevo? Skoro to vypada jako nejakej koren... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 tak kdy, kde, ?????HB63 objednej prosím stůl, již jsem natěšen na tikající bombu a muzejní Stowičky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 21. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2011 Takže platí to úterý nebo někdy jindy?Třeba by chtěl přijít ještě někdo.Teď bude všude volno,tak objednám až později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Za me utery v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Tak jak?Zaberu stoleček?Aby jsme se nesešli ve dvou.Nechám to ještě tak do 22:00 a pak buď objednávám nebo to necháme na jindy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se