Návštěvník dlubix Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 v 18:00 jsem tam,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Nevidela jsem nahodou v prodejni sekci, ze se jich zbavoval... je to chronomagor:) jedněch se zbaví a už kouká po jiných, proto je chci vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 To byly pepsiny, teďka mám obyč. 14060 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Dnes mi to uteklo, příště budu dávat většího majzla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendr Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 ono to bylo nějak moc narychlo...tak snad příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Vzpomínal jsem na Vás z daleka, tak snad též příšrě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 s dlubixem byl fajn pokec, takže nám ani nevadilo, že to bylo komornější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 s dlubixem byl fajn pokec, takže nám ani nevadilo, že to bylo komornější Souhlas, ale příště koukejte zvednout p/dele a přijít. Chci si konečně prohlédnout nějaké pěkné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 nyní nechávám svolání srazu jinýmu chronomagorovi:)snad bude úspěšnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Tak nějak mám skoro nezvladatelnou potřebu se pochlubit něčím novým a taky trochu žízeň,takže nemá někdo chuť se přidat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 chuť mám, ale čas ne:(jsem skoro celý červen mimo Plzeň! Pokud to svoláš příští týden, tak to bych na chvilku asi mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 chuť mám, ale čas ne:( jsem skoro celý červen mimo Plzeň! Pokud to svoláš příští týden, tak to bych na chvilku asi mohl. OK, napiš, kdy bys mohl. Já bych zašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Pro mě optimální pondělí nebo úterý,ale skousnu středu a čtvrtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Psal jsem SZ Arthurovi, ať se kouká vymáčknout, kdy může. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 (upraveno) :D Upraveno 31. května 2012 uživatelem Victorie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 ok, já se teda máčknu: úterý 5.6.2012 od 16, 17, 18 h. místo: jako vždy?! prosím další o vyjádření, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Utery v pohode, na casu mi nesejde. Arture vezmi prosim lupu Tesim se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 OK, úterý mohu od 17hod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victorie Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Pokud bude pekne, mozna bych sla radsi nekam na zahradku, ale na PU trvam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se