Kex Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Ja byl pryc A ted zase budu... Muzu az po 22. 7.
FantasticFabio Odesláno 25. června Nahlásit Odesláno 25. června Ok domluvíme se tak nějak na konci červce…. V sobotu sem byl v Plzni ,kapku jsem se potloukal a byl sem i u Námořníka…. Celkově je mi to jedno! Já se usadim kdekoliv
TomNguyen Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června (upraveno) Hle, pojďme si říct datum, tyhle individuální plánování vždy vyšumí. 25.7 - pivovarská krčma nějaké protinávrhy Upraveno 27. června uživatelem TomNguyen 1
FantasticFabio Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Před hodinou, TomNguyen napsal: Hle, pojďme si říct datum, tyhle individuální plánování vždy vyšumí. 25.7 - pivovarská krčma nějaké protinávrhy Žádnej protinávrh ! Souhlasím se všemi body ! Návrh se přijímá! Ještě dotaz? To bude vot rána?
FantasticFabio Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července V 27. 6. 2025 v 13:50, FantasticFabio napsal: Žádnej protinávrh ! Souhlasím se všemi body ! Návrh se přijímá! Ještě dotaz? To bude vot rána? Platí to ? Já jen, jestli si mam nahlásit dovku…..
FantasticFabio Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Tak bohužel , dovku jsem nedostal, páč máme v práci marodnost. Pokud by se to šouplo do soboty čili na sobotu , tak vy to bylo super! Takže 25tého nedorazím.
Arthur N. Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července V 27. 6. 2025 v 12:28, TomNguyen napsal: Hle, pojďme si říct datum, tyhle individuální plánování vždy vyšumí. 25.7 - pivovarská krčma nějaké protinávrhy A cas?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se