Bukoowsky Odesláno 25. ledna Nahlásit Odesláno 25. ledna V rámci chronoevoluce bych zde rád nabídl k prodeji zde pořízené, s respektem občasně nošené Black Bay blue v rozměru 41mm. První prodej 4.11.2023, v záruce do listopadu 2028. Co se stavu týče - za ten půlrok, co je mám, jsem je nepravidelně nosil, určitě se najdou z některých úhlů patrné vlásečnice, spona poznamenaná kancldžobem, ale nic hlubokého, viz fotky, sklo čisté, ťukance žádné. Představa o ceně je 62 000 Kč, samozřejmě zajistím i pojištěnou dopravu, přesto v rámci ověření stavu výrazně preferuji osobní setkání v Praze, případně východ od Prahy po cca Kolín. Případným dotazům a diskuzi jsem otevřen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Bukoowsky Odesláno 11. února Autor Nahlásit Odesláno 11. února Stále aktuální - proběhlo několik nabídek na výměnu, nicméně tentokrát opravdu pouze prodej, děkuji Udělejme to trochu atraktivnější - 57 000 Kč? 2
Bukoowsky Odesláno pondělí v 21:22 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 21:22 Aktuální...a litr dolů - 56 000 Kč 1
Doporučené příspěvky