Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

🇨🇭📢 Breitling Avenger Seawolf ref. A17330

Pořádné toolwatch Béčka s WR 3000 m 😎

🔹️ fullset (box & paper), 2010

🔹️ ocelovy tah v plne delce

🔹️ neleštěné, běžně nošené

🔹️ 2019 přetěsnění

Cena: 56.500,-

Osobně Praha

PS1: Prodej na ocelovem tahu, v případě zájmu můžu nabídnout i original gumu s překlápěcí sponou s mikroregulací (na poslední fotce)

PS2: a kdo by chtěl Chronografy, tak v jinem prispěvku nabízím Chronomat Evolution s 🐼 panda dialem, fullset a po velkem servisu👌

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Robustní pouzdro vysoke 18 mm, výrazné indexy, safírové sklíčko tlusté 5 mm 😮. Není divu, že tyhle Seawolfy mají WR 3000 m. 

Mám proto využití? Určitě ne.

Jsou skvělé a musel jsem je mít? No jasně 😁

At teď jsou tu pro někoho z vás. 

Prosím bez výměn, mam toho dost. Nabidky do SZ.

Odesláno

Up a poskočíme rovnou na 54.321,-

P.S. Pod manžetu košile se vejdou opravdu hůř, ale o to zde nejde 😉. Tohle je Breitling DNA ve své surové podobě. Žádné kudrlinky, prostě budíky s velkým B. 😁

Odesláno

Up a jedna dnešní fotka, kdy jsem je po dlouhé době vytáhl z hodinkovnice. A to je škoda. Tenhle kousek si to určitě nezaslouží 😉

Cena 54.321,- 

Kdo váhate, můžeme se domluvit na kafe v Praze, ať si je můžete v klidu vyzkoušet na ruce.

• Like 1
  • po 2 týdnech...
  • Vytvořit...