petr here Odesláno 16. července 2006 Nahlásit Odesláno 16. července 2006 Zajímá mne Váš názor na Spacematici chrono 625.22.11 M . V obchode mi rekli ze maji pouze mineralni sklo(cemuz se mi nechtelo verit) a taky co rikate na to ze se daji koupit nejmene ve 3 obchodech v usa za 1400-1500 dolaru a taky tady: http://www.orolus.com/ . U nas jsou za 48tis.
aCIDfire Odesláno 18. července 2006 Nahlásit Odesláno 18. července 2006 No,být tebou,napíšu email tomuhle Němci co ho v jiný diskuzi citoval Duke650: Mohu doporučit autorizovaného prodejce Fortisu: Manfred Schneider, Meisterwerkstatt, Marktallee 15, Münster, www.msc-uhren.com Prodal mi Fortis B-42 Flieger (645.10.12 - ušetřil jsem cca 9.300 Kč proti české ceníkové ceně), pak jsem tam koupil jedny Fortis B-42 Pilot (645.10.11 - _Stepan tady z fóra taky dost ušetřil), pak jsem si ještě přikoupil nerezový tah, česká ceníková 6.400 Kč, já za to dal 4.900 Kč. Vše nové, plná záruka, orazítkovaná záruční karta z autorizovaného kamenného krámu (žádný webový shop). Platil jsem mu PayPal, v pondělí to dal na poštu a ve středu jsem to už měl doma. Vedle Fortisů dělá vlastní modely pod značkou M. Schneider + Co., mrkněte na jeho web. Má celkem lidové ceny.
Jerrys Odesláno 18. července 2006 Nahlásit Odesláno 18. července 2006 Dotaz, Fortis měl kdysi na stránkách krátký video, jak maj kosmonauti ve volném prostoru na ruce Fortisky. Už to tam nemaj nebo to nemůžu najít. Docela bych si to video stáhnul. Kdyžtak dík za link.
Elvenking Odesláno 6. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2009 aCIDfire napsal: No,být tebou,napíšu email tomuhle Němci co ho v jiný diskuzi citoval Duke650: Mohu doporučit autorizovaného prodejce Fortisu: Manfred Schneider, Meisterwerkstatt, Marktallee 15, Münster, www.msc-uhren.com Prodal mi Fortis B-42 Flieger (645.10.12 - ušetřil jsem cca 9.300 Kč proti české ceníkové ceně), pak jsem tam koupil jedny Fortis B-42 Pilot (645.10.11 - _Stepan tady z fóra taky dost ušetřil), pak jsem si ještě přikoupil nerezový tah, česká ceníková 6.400 Kč, já za to dal 4.900 Kč. Vše nové, plná záruka, orazítkovaná záruční karta z autorizovaného kamenného krámu (žádný webový shop). Platil jsem mu PayPal, v pondělí to dal na poštu a ve středu jsem to už měl doma. Vedle Fortisů dělá vlastní modely pod značkou M. Schneider + Co., mrkněte na jeho web. Má celkem lidové ceny. Nevíte, zda-li prodejce stále nabízí Fortisy?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se