sam.svi Odesláno sobota v 20:58 Nahlásit Odesláno sobota v 20:58 Zdravím, nabízím k prodeji svoje Omega Seamaster ref. 2541.80 - ikonické quartzové bondovky z roku 2004. Hodinky jsem koupil přes jednoho člena zde na fóru na podzim minulého roku, ale na ruku se nedostanou tak moc, takže posílám dál. S největší pravděpodobností jsem teprve třetí majitel (první co je koupil nové je měl spoustu let, pak je dal synovi a ten mi je prodal). Hodinky jsou v origo stavu, co je mi známo tak nikdy nebyly leštěné. K hodinkám je vše co je na fotkách - je to v podstatě full set. Kromě origo kovového náramku k nim přihodím i modrý NATO strap na kterém jsou teď. Baterka měněná poměrně nedávno a WR test v pořádku, všechno zkrátka běží jak má. Jediná drobnost je datumový věnec, který sice překlápí naprosto normálně, ale mírně mimo střed okénka. Hodinky jsou na svůj věk ve slušném stavu (viz foto), ale nějaké škrábance a ťukance se samozřejmě najdou. Předání osobně Plzeň/Praha - poště bych se raději vyhnul (maximálně při platbě předem a na vlastní riziko) Cena: 56 000 Kč Moc díky za prostor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky