misso Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Prodám univerzální GS SBGT003 se strojkem 9F83 (10s/rok, 3 roky baterka, day-date). Velikost 37mm je akorát, lug-to-lug 41mm, tloušťka 9.3mm, řemeny 19mm (vrtané lugs pro jednoduchou výměnu řemenů). Strukturovaný ciferník (naživo top, lupa se hodí), aplikované indexy a loga taky. Stav ciferníku top, vše ostré, safír taky bez vad. Na hodinovce byla trochu oxidace – dal jsem spravit v ONYXu a prý tam pořád něco je, ale chce to mikroskop, protože volným okem to nevidím. Před rokem nové těsnění, WR testem na 3 bary prošly – dohledal jsem i doklad. Stav je velice slušný, nošený ale bez významnějších vad – vlásečnice samozřejmě jsou, ale jinak pohoda. Hodinky by měly mít přes 30 let a na svůj věk bych řekl super. Dostal jsem k nim hodně strukturovaného krokodýla, kterého jsem ani neměl na ruce, protože jsem k hodinkám dokoupil navíc originál GS BoR náramek z vedlejšího modelu SBGT001, který není šance samostatně sehnat, stojí nesmysl, na hodinky pasuje excelentně a je maximálně pohodlný – po chvilce člověk ani neví, že je má na ruce. Pak jsem ještě sehnal extra dvojdílek a nyní je to na ruku takových 17, možná až 17.5cm. Fotky slabé, ale na netu lze dohledat spoustu dalších, hlavně makro ciferníku doporučuji. Cena 26 000 Kč včetně zásilkovny a děkuji za prostor. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Doporučené příspěvky