Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, před týdnem jsem si pořídil tyto krasavce. I když mám zápěstí na Omega Railmaster XXL, tak tyto malé hodinky jsou úžasné. Aplikované zlacené indexy, které ještě zlepšují už tak dobrou čitelnost. Nezprzněný ciferník datumovkou. Uvnitř L888.4, který šlape zatím lépe, než Omega 8806 s 39 kameny. Rezerva chodu 72 hodin, co víc si přát. WR 100 m. Na gumovém řemenu, imitujícím látkový pásek jsou krásné.

Pěkný víkend všem.

Student

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 8
  • Díky 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Ahoj,

originál, byla na nich. Nová stojí cca 220€.Zkusím ji vyměnit za Hirsch Accent. Mohla by k nim sednout.

Odesláno

Ahoj,

ta latexová imitace látkovýho strapu je perfektní. Jak říká klasik: Změna je život.

Student

• Like 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

ja je mam zde na MN strapu a hnědé kůži

obojí k tomu sedí, je to prostě strap monster, kůže je hirsch ranger ale je to bez zůžení ke sponě, tak jsem objednal ještě jinou hnědou na zakázku, uvidíme.. hnědá tmavší kůže je asi nejvíc

ten origo zelený je taky fajn ale moc ho nenosím protože by to chtělo ještě jednu dirku

Odesláno

no zelený strap, nato nebo MN to bude asi uplně nejlepší, pak ještě tmavší šedá - látka apod.. dej kdyžtak foto pak

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odesláno

Byl jsem se psem venku, a byla kosa, zapomněl jsem řemen posunout o jednu dîrku. Je to guma , tak pruží.

S.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

náramek to je myšleno kovový tah? uvažuju ho dokoupit, na netu byla někde cena 12k, u AD nevím 

ta černá guma vypadá dobře, ale antracit nebo šedá by k tomu ciferníku šla víc 

kůže (světlá) je taková klasika, sedí k tomu ale osobně to není můj styl

co nevidet by mi měl přijít další custom tmavě hnědá kůže. Ty hodinky lákají nakupovat další a další strapy, jestli to není tím že mají takové dlouhé nožky a sedí trochu “divně” na ruce :D (?)

Upraveno uživatelem thf42
  • Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...