Lucca Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna Out of order Italský vyrobce. Mě zaujal docela model Venti. Uvnitř se nachází automaticky strojek Seagul ST1721 s konplikaci Jumping Hours. V loni tato znacka vystavovala na Micro Praha. Tak jestli budou i letos tak se na tento model rád podívám. https://outoforderwatches.com/products/forma-venti-jumphour Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Cynique Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Je to moc zajímavej kousek. Jump hour hodinek je už na trhu dost, ale tenhle má jako jeden z mála běžící vteřinový disk, takže ciferník není "mrtvej", ale vidíš, že hodinky běží. Potenciální mínus je, že cifr je malej a číslíčka na něm taky, takže pokud hůř vidíš, nebude to nejpraktičtější volba. Tyhle hodinky si ale kupuješ pro ten vzhled, ne kvůli praktičnosti. Jinak zpracování je fajn. Jsou jen trochu vyšší než by se z obrázků zdálo. A mají šroubovací stěžejky, což trochu limituje výběr řemínků. A mimo jiné to nese riziko, že ten šroubeček ztratíš. Mně se to stalo hned záhy, ale musím říct, že customer care má značka OOO špičkovej, takže jsme to vyřešili rychle. Ale od té doby ty nožky trochu paranoidně kontroluju 1
FantasticFabio Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna před 11 hodinami, Cynique napsal: Je to moc zajímavej kousek. Jump hour hodinek je už na trhu dost, ale tenhle má jako jeden z mála běžící vteřinový disk, takže ciferník není "mrtvej", ale vidíš, že hodinky běží. Potenciální mínus je, že cifr je malej a číslíčka na něm taky, takže pokud hůř vidíš, nebude to nejpraktičtější volba. Tyhle hodinky si ale kupuješ pro ten vzhled, ne kvůli praktičnosti. Jinak zpracování je fajn. Jsou jen trochu vyšší než by se z obrázků zdálo. A mají šroubovací stěžejky, což trochu limituje výběr řemínků. A mimo jiné to nese riziko, že ten šroubeček ztratíš. Mně se to stalo hned záhy, ale musím říct, že customer care má značka OOO špičkovej, takže jsme to vyřešili rychle. Ale od té doby ty nožky trochu paranoidně kontroluju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Perfektní ! Diky ….. na tu tvojí paranoju se dá použít lepidlo Loktajt ( loctite ) myslím že je to číslo 243 …. Používá se při montáži vrtaných brýlí.
Harwey Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Potencial tam je, ale toto mi vadi. Velke okienko, male cisla, lebo maly hodinovy veniec, a 4 uz je v dohlade. Je to aj uhlom fotky, ale cifer mohol byt uzsi, tym padom by nebol taky hlboky, okienko mensie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cynique Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna před 2 hodinami, FantasticFabio napsal: Perfektní ! Diky ….. na tu tvojí paranoju se dá použít lepidlo Loktajt ( loctite ) myslím že je to číslo 243 …. Používá se při montáži vrtaných brýlí. Jo, to asi udělám. Sice ani po vypadení šroubku nehrozí upadení hodinek, ale jistota je jistota. 1
Cynique Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Před hodinou, Harwey napsal: Potencial tam je, ale toto mi vadi. Velke okienko, male cisla, lebo maly hodinovy veniec, a 4 uz je v dohlade. Je to aj uhlom fotky, ale cifer mohol byt uzsi, tym padom by nebol taky hlboky, okienko mensie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Popravdě jsem si toho všiml až na fotce. V reálu to vidět není. Jen pod úhlem a zblízka, jak říkáš. Spíš ten cifr celkově mohl být větší, aby byly hodinky praktičtější. Na druhou stranu, v kontextu jiných jump hour kousků je tohle využití prostoru ciferníku podle mě jedno z nejlepších. Hodně dělá ta třetí apertura pro vteřinový disk.
Lucca Odesláno 5. května Autor Nahlásit Odesláno 5. května @Cynique díky za postřehy a za reálnou fotku. Jak hodnotíš zpracování těch hodinek? Jak působí na živo. Mě se občas stává, že na produktových fotkách se mi libi a pak naživo je to zklamání. Jak si to měl v tomto případě? Diky. Pořád po nich trochu pokukuji.
Cynique Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května před 2 hodinami, Lucca napsal: @Cynique díky za postřehy a za reálnou fotku. Jak hodnotíš zpracování těch hodinek? Jak působí na živo. Mě se občas stává, že na produktových fotkách se mi libi a pak naživo je to zklamání. Jak si to měl v tomto případě? Diky. Pořád po nich trochu pokukuji. Velmi solidní. Měl jsem Out of Order původně zaškatulkovanou jako trochu "garážovku" (na první kontakt jsem si dokonce myslel, že je to nějaká značka z AliExpress, to kvůli jménu), ale Micro Praha a osobní zkušenost s tímhle modelem mě přesvědčila, že to myslí vážně Hodinky jsou větší a těžší než bys podle fotek asi čekal. Jsou celkem vysoké. Ne moc, ale placky to nejsou. Pod manžetu ale v pohodě. Jinak je pouzdro leštěné, takže tady je to zpracování docela přímočaré. Na druhou stranu, korunka ukazuje, že si chtěli i vyhrát. Je signovaná, stupňovitá a má dobré vroubkování, takže se dobře chytá. Že to nechtěli odfláknout, je vidět i na kvalitním řemenu. Je na něm solidně působící překlápěčka s jistým cvaknutím. Pokud máš průměrně až nadprůměrně široké zapěstí, nebudeš mít problém. Jinak je dodávaný řemen docela dlouhý. Já jej mám na poslední dírce a stejně jsou mi volné. To by nemusel být až takový problém, jenže tady výrobce zvolil šroubované duté stěžejky, takže budeš muset případně najít řemen, kam je nacpeš. A taky si kdyžtak dávej pozor, aby ti ze stěžejky nevypadl šroubek. Mně se to stalo a musel jsem objednávat nový (Loctite případně pomůže). Díky tomu jsem si ale potvrdil, že mají skvělou péči o zákazníky. Už na Micro Praha působili sympaticky a bleskový vyřízení téhle mojí "reklamace" to jen potvrdilo. 1
Lucca Odesláno 5. května Autor Nahlásit Odesláno 5. května @Cynique Diky. Ja na ně nespěchám tak asi počkám jestli budou letos na Micro Praha a podívám se na ně naživo případně vyzkouším. Děkuji
Cynique Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Forma Venti Aurum Noir. Zlaté PVD a o něco vypiplanější ciferník. https://outoforderwatches.com/products/forma-venti-aurum?utm_source=Klaviyo&utm_medium=campaign&utm_campaign=[04062026]+LANCIO+AURUM+NOIR+[ENG]&_kx=cX6akoPPKp_csq_annt51D9Iu2ml-_t5wb6MspUw2tI.QPEvZy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se