dadama Odesláno 6. června Nahlásit Odesláno 6. června Za kamaráda nabízím vintážní Heuer Cortina, referenční číslo 110.233NC. Krásný článek o hodinkách na kazdavterina.cz. Jedná se o ojediněle se objevující hodinky (bylo omezené množství vyrobených kusů). Na Chrono24 jsou aktuálně dva kousky. Dle dohledaných informací ohledně sériového čísla by se mělo jednat o hodinky z první vlny v roce 1977. Ještě s osmiúhelníkovým pouzdrem a integrovaným náramkem s mikroregulací. Uvnitř tepe krásný Caliber 12 s pro mně unikátně schovaným rotorem automatického nátahu. Koupeny v roce 1981 v Jablonci nad Nisou. Vše funguje. Chronograf chronografuje. Přesnost a rezerva chodu neměřeny. Hodinky byly nošeny a nesou známky opotřebení. Snažil jsem se všechno nafotit a šrámy spíše vytáhnout než schovat. Naživo vypadají mnohem lépe. Jen sklíčko nese větší šrámy a buď je zralé na výměnu nebo na pečlivé rozleštění. Ciferník je absolutně čistý a bez poškození (prach a škrábance na fotkách jsou pouze na sklíčku). K hodinkám je sice neoriginální, ale krásná dřevěná krabička ve vysokém lesku. Také původní doklady o koupi a záruční list. Při poskytnuté péči to bude nádherný kousek do sbírky. Cena k diskuzi 170 000 Kč. Hodinky mám u sebe a k nahlédnutí nebo převzetí mohou být v Jablonci nad Nisou a okolí nebo v Praze. Kafe či pivo na mne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dadama Odesláno 16. června Autor Nahlásit Odesláno 16. června Nikdo netouží po jedinečný kousek do své sbírky? Nemravným návrhům jsou dveře otevřené...
dadama Odesláno 28. června Autor Nahlásit Odesláno 28. června Jedny z rodiny Hujerů... Pořád k dispozici...
Doporučené příspěvky