Serza Odesláno úterý v 16:58 Autor Nahlásit Odesláno úterý v 16:58 Tak máme vítěze. Nakonec Black bay one 36mm v modré. To bych necekal ale odešel jsem s nimi a jsou super. Sice mi srdce tlouklo z ceny ( můj největší nákup ) ale snad mi vydrží hodně dlouho. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
horal Odesláno úterý v 18:10 Nahlásit Odesláno úterý v 18:10 Gratuluji k uvážlivému výběru. Zvolil jsi velmi dobře. Ať ti dlouho slouží a dělají radost.
paolous Odesláno úterý v 20:08 Nahlásit Odesláno úterý v 20:08 Přidávám se s gratulací, perfektně ti sednou a jsou krásný. Tudor super volba, já je měl na seřízení v záruce a chodí total přesně, bombice
gathis Odesláno středa v 00:01 Nahlásit Odesláno středa v 00:01 Moc pěkný, gratuluji! Uvažuji nad stejnou barvou, jev 39 mm. Víš jaký máš obvod zápěstí? Díky
JakubJ Odesláno středa v 05:43 Nahlásit Odesláno středa v 05:43 Krása, nádherné a absolútne univerzálne hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se