snake Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Zdravím Vás, nabízím na prodej tyto hodinky od značky Tudor. Kompletní balení,hodinky,papíry,krabice,dva originální nato strapy,černá guma Crafter Blue,US nerezový náramek,… Cena za tento komplet je 50 000,- cash na stole v českých a předání okolo Brna nebo na cestách…(nebo převod a pošta - jak chcete)… dostaly se ke mně výměnou,ale já už v podstatě tahám jen Rolexky,tak to neunosím… Díky za SZ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
snake Odesláno 6. září Autor Nahlásit Odesláno 6. září Dostal jsem spoustu nabídek jak na cenu,tak i na výměnu - děkuji za ně,ale zatím jsem si nic nevybral a hodinky jsou stále k dispozici. Up. Díky za SZ.
snake Odesláno pátek v 07:14 Autor Nahlásit Odesláno pátek v 07:14 Up. hodinky jsou v pěkném stavu, plně funkční a těsní - jak se na švýcarské hodinky značky Tudor patří Díky za SZ.
Doporučené příspěvky