phweb Odesláno úterý v 09:39 Nahlásit Odesláno úterý v 09:39 Tissot PRS 516 automatic kupované před lety zde na foru. Originální kožený řemen s Tissot motýlkovou sponou, nošené ale v dobrém stavu. Samozřejmě se nějaký škrábanec a ťukanec se najde, nejsou to hodinky do vitríny, ale safír je čistý. Mám jen hodinky, bez dokladů a krabice. Už dlouho se mi nedostaly na ruku (dnešní focení nepočítaje), takže si zaslouží někoho, kde je bude nosit. Jsem otevřený i případné výměně. Cena 8765,- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
phweb Odesláno před 12 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 12 hodinami Kdo touží po pěkných PRSech? Klidně zkuste něco nabídnout, v nejhorším se prostě nedohodneme.
Doporučené příspěvky