Beamy Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Vzhledem k tomu, že se množí zajimavé a dostupné modely - včetně reissue (jsem cílová skupina ) , zajimá mne váš názor na současný Timex. Já jsem hodně rozpolcený, vesměs jsou to modely, které mně baví a jsou fakt za babku, ale nevím jak jsou na tom s kvalitou a taky mi vadí , že není moc průhledné kde je vyrobili. Pak se mi taky moc líbí "řada" Atelier,ale tam mi už zase přijde cena vysoká vzhledem ke konkurenci. Díky moc za vaše postřehy.
Harwey Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října 100 ludi / 100 chuti. ked sa tebe pacia, tak si ich kup, kvalita bude OK 1
Kid_A Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října před 16 minutami, Beamy napsal: Vzhledem k tomu, že se množí zajimavé a dostupné modely - včetně reissue (jsem cílová skupina ) , zajimá mne váš názor na současný Timex. Já jsem hodně rozpolcený, vesměs jsou to modely, které mně baví a jsou fakt za babku, ale nevím jak jsou na tom s kvalitou a taky mi vadí , že není moc průhledné kde je vyrobili. Pak se mi taky moc líbí "řada" Atelier,ale tam mi už zase přijde cena vysoká vzhledem ke konkurenci. Díky moc za vaše postřehy. jsou to pekny hodinky, ale z me zkusenosti kvalita odpovida cene. myslim, ze u citizen nebo seiko dostanes v tenhle cenove relaci o hodne vic muziky za svuj peniz. a to nemluvim o tom, ze kdyz si jeste trochu priplatis, mas treba hamiltony. 1
miguel Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října A mas na mysli mechanicke, alebo "quartzky"? Lebo ak mechaniky, tak urcite nieco ine ako Timex...
Beamy Odesláno 5. října Autor Nahlásit Odesláno 5. října před 4 hodinami, Harwey napsal: 100 ludi / 100 chuti. ked sa tebe pacia, tak si ich kup, kvalita bude OK A ty nějaké v hledáčku nemáš ?
Harwey Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Nie, keby som si mal vybrat, tak tieto https://timex.eu/products/expedition-pioneer-titanium-automatic-gmt-41mm-silicone-strap-watch-tw2w53000
Beamy Odesláno 5. října Autor Nahlásit Odesláno 5. října Před hodinou, Harwey napsal: Nie, keby som si mal vybrat, tak tieto https://timex.eu/products/expedition-pioneer-titanium-automatic-gmt-41mm-silicone-strap-watch-tw2w53000 Mně se docela líbily tyto: https://www.zaminutu.cz/p/timex-tw2y90900uk/?gad_source=1&gad_campaignid=22990290685&gbraid=0AAAAACJC-hjVEhdGaGSZs3m9po6hv83p4&gclid=Cj0KCQjw8c3VBhCsARIsAA_xJ93ljxl4UPonQvJ1d_ONaiFQt4bEmviXA-AF-z5yyP2Zmoi9Zn6UslQaAhaEEALw_wcB A co říkáš na Atelier ?
V8ForLife Odesláno úterý v 20:11 Nahlásit Odesláno úterý v 20:11 Taky řeším jedny obdobný problém. Objevil jsem v nabídce jedny potápky, které mě oslovily. https://www.hodinky-365.cz/timex-deepwater-tw2y64100-x1291007 Líbí se mi jejich jubilee tah, barevná kombinace, safír. Otázkou je, jaký je tam strojek? Seiko se safírem za takové peníze neseženu.
Beamy Odesláno úterý v 21:37 Autor Nahlásit Odesláno úterý v 21:37 Před hodinou, V8ForLife napsal: Taky řeším jedny obdobný problém. Objevil jsem v nabídce jedny potápky, které mě oslovily. https://www.hodinky-365.cz/timex-deepwater-tw2y64100-x1291007 Líbí se mi jejich jubilee tah, barevná kombinace, safír. Otázkou je, jaký je tam strojek? Seiko se safírem za takové peníze neseženu. Měl by tam být: Timex 10V, takže Seiko NH34.
JakubJ Odesláno středa v 05:09 Nahlásit Odesláno středa v 05:09 Vobec mi tam nesedí ta motýlková spona, k potápkam sa určite viac hodí klasická.
BlackBay Odesláno středa v 09:28 Nahlásit Odesláno středa v 09:28 O hodinkach TIMEX som vôbec neuvazoval, ale po precitani tohto vlakna som nasiel Pan Am chronografy s meca-quartz strojcekom v dobrej cene a uz som si ich aj objednal. Jedna sa o model Timex Waterbury x Pan Am TW2Y38700QY. Biely cifernik mám zatial iba na mojich oblekovkach, tak doplnim portfolio Ked mi pridu, dam sem foto.
kopis Odesláno středa v 10:44 Nahlásit Odesláno středa v 10:44 Timex rozhodně ano. Kvalitou srovnatelné s casio a nejlevnějšími kousky citizen/seiko/orient. Hodně teď do toho šlapou a jsem zvědav s čím budou dále přicházet.
Beamy Odesláno středa v 12:16 Autor Nahlásit Odesláno středa v 12:16 před 2 hodinami, BlackBay napsal: O hodinkach TIMEX som vôbec neuvazoval, ale po precitani tohto vlakna som nasiel Pan Am chronografy s meca-quartz strojcekom v dobrej cene a uz som si ich aj objednal. Jedna sa o model Timex Waterbury x Pan Am TW2Y38700QY. Biely cifernik mám zatial iba na mojich oblekovkach, tak doplnim portfolio Ked mi pridu, dam sem foto. To je další model o kterém jsem uvažoval.
BlackBay Odesláno středa v 13:31 Nahlásit Odesláno středa v 13:31 Mam este jedneho favorita, za mna krasne hodinky, atomaty, 100m WR, zafir, su to Pan Am® x Timex Waterbury Automatic Ace (TW2Y38800) uvidim ako budem spokojny s kvalitou spracovania objednanych Timexov a potom sa rozhodnem. Pri tych automatoch tam uz je na Timex trochu vyzsia cena, ale myslim, ze stale prijatelna.
Beamy Odesláno středa v 14:39 Autor Nahlásit Odesláno středa v 14:39 Před hodinou, BlackBay napsal: Mam este jedneho favorita, za mna krasne hodinky, atomaty, 100m WR, zafir, su to Pan Am® x Timex Waterbury Automatic Ace (TW2Y38800) uvidim ako budem spokojny s kvalitou spracovania objednanych Timexov a potom sa rozhodnem. Pri tych automatoch tam uz je na Timex trochu vyzsia cena, ale myslim, ze stale prijatelna. Tak se pak poděl o dojmy.
BlackBay Odesláno čtvrtek v 14:19 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 14:19 Tak, hodinky uz su doma. Som s nimi velmi spokojny. Spracovanie je na velmi slusnej urovni, chod talčitiek stopiek je tiez príjemny s dostatočným odporom. Co ma velmi milo prekvapilo je uroven luminiscencie na rucickach. Nemam zatial otestovane, ako rýchlo slabne, ale v priamom porovnaní je lepšia ako na Certina DS Podium GMT a aj lepsia ako na MIDO Multifort M. Myslim si, ze za 187 EUR je to dobra kupa. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Pozorovatel Odesláno včera v 07:42 Nahlásit Odesláno včera v 07:42 Já jsem jednu dobu uvažoval, že bych vyměnil G-Shock za něco civilnějšího (menšího) a při hledání mi z toho vyšlo Expedition North TW2W78100UK : https://www.hodinky-365.cz/timex-expedition-north-tw2w78100-x1259109 Za mě poměr cena výkon velmi příznivý
BlackBay Odesláno včera v 11:06 Nahlásit Odesláno včera v 11:06 (upraveno) Tie som tiez pozeral, pacia sa mi. Za takmer rovnaku cenu mas na Zalando automaty. https://www.zalando.sk/timex-hodinky-black-tx152m0fr-q11.html Upraveno včera v 11:06 uživatelem BlackBay
Pozorovatel Odesláno včera v 12:41 Nahlásit Odesláno včera v 12:41 No právě že tady jsem záměrně zvažoval quartz, protože to mělo být místo Géček na střelnici S automatem si neumím představit střílet magnumy 12/76
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se