Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vzhledem k tomu, že se množí zajimavé a dostupné modely - včetně reissue (jsem cílová skupina 😉) , zajimá mne váš názor na současný Timex. Já jsem hodně rozpolcený, vesměs jsou to modely, které mně baví a jsou fakt  za babku, ale nevím jak jsou na tom s kvalitou a taky  mi vadí , že není moc průhledné kde je vyrobili. Pak se mi taky moc líbí "řada" Atelier,ale tam mi už zase přijde cena vysoká vzhledem ke konkurenci. Díky moc za vaše postřehy.

Odesláno
před 16 minutami, Beamy napsal:

Vzhledem k tomu, že se množí zajimavé a dostupné modely - včetně reissue (jsem cílová skupina 😉) , zajimá mne váš názor na současný Timex. Já jsem hodně rozpolcený, vesměs jsou to modely, které mně baví a jsou fakt  za babku, ale nevím jak jsou na tom s kvalitou a taky  mi vadí , že není moc průhledné kde je vyrobili. Pak se mi taky moc líbí "řada" Atelier,ale tam mi už zase přijde cena vysoká vzhledem ke konkurenci. Díky moc za vaše postřehy.

jsou to pekny hodinky, ale z me zkusenosti kvalita odpovida cene. 

myslim, ze u citizen nebo seiko dostanes v tenhle cenove relaci o hodne vic muziky za svuj peniz. 

a to nemluvim o tom, ze kdyz si jeste trochu priplatis, mas treba hamiltony.  

• Like 1
Odesláno

A mas na mysli mechanicke, alebo "quartzky"? Lebo ak mechaniky, tak urcite nieco ine ako Timex...

Odesláno
před 4 hodinami, Harwey napsal:

100 ludi / 100 chuti. ked sa tebe pacia, tak si ich kup, kvalita bude OK

A ty nějaké v hledáčku nemáš ?

Odesláno
Před hodinou, V8ForLife napsal:

Taky řeším jedny obdobný problém. Objevil jsem v nabídce jedny potápky, které mě oslovily.

https://www.hodinky-365.cz/timex-deepwater-tw2y64100-x1291007 Líbí se mi jejich jubilee tah, barevná kombinace, safír. Otázkou je, jaký je tam strojek? Seiko se safírem za takové peníze neseženu.

Měl by tam být: Timex 10V, takže Seiko NH34.

Odesláno

O hodinkach TIMEX som vôbec neuvazoval, ale po precitani tohto vlakna som nasiel Pan Am chronografy s meca-quartz strojcekom v dobrej cene a uz som si ich aj objednal. Jedna sa o model Timex Waterbury x Pan Am TW2Y38700QY. Biely cifernik mám zatial iba na mojich oblekovkach, tak doplnim portfolio 🙂 Ked mi pridu, dam sem foto.

Odesláno

Timex rozhodně ano. Kvalitou srovnatelné s casio a nejlevnějšími kousky citizen/seiko/orient. Hodně teď do toho šlapou a jsem zvědav s čím budou dále přicházet.

Odesláno
před 2 hodinami, BlackBay napsal:

O hodinkach TIMEX som vôbec neuvazoval, ale po precitani tohto vlakna som nasiel Pan Am chronografy s meca-quartz strojcekom v dobrej cene a uz som si ich aj objednal. Jedna sa o model Timex Waterbury x Pan Am TW2Y38700QY. Biely cifernik mám zatial iba na mojich oblekovkach, tak doplnim portfolio 🙂 Ked mi pridu, dam sem foto.

To je další model o kterém jsem uvažoval.

Odesláno

Mam este jedneho favorita, za mna krasne hodinky, atomaty, 100m WR, zafir, su to Pan Am® x Timex Waterbury Automatic Ace (TW2Y38800) uvidim ako budem spokojny s kvalitou spracovania objednanych Timexov a potom sa rozhodnem. Pri tych automatoch tam uz je na Timex trochu vyzsia cena, ale myslim, ze stale prijatelna.

Odesláno
Před hodinou, BlackBay napsal:

Mam este jedneho favorita, za mna krasne hodinky, atomaty, 100m WR, zafir, su to Pan Am® x Timex Waterbury Automatic Ace (TW2Y38800) uvidim ako budem spokojny s kvalitou spracovania objednanych Timexov a potom sa rozhodnem. Pri tych automatoch tam uz je na Timex trochu vyzsia cena, ale myslim, ze stale prijatelna.

Tak se pak poděl o dojmy.

Odesláno

Tak, hodinky uz su doma. Som s nimi velmi spokojny. Spracovanie je na velmi slusnej urovni, chod talčitiek stopiek je tiez príjemny s dostatočným odporom. Co ma velmi milo prekvapilo je uroven luminiscencie na rucickach. Nemam zatial otestovane, ako rýchlo slabne, ale v priamom porovnaní je lepšia ako na Certina DS Podium GMT a aj lepsia ako na MIDO Multifort M. Myslim si, ze za 187 EUR je to dobra kupa.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...