Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Gratuluji, pěkné hodinky. Stejné pocity jsem měl, když mi přišly Orange Monstra. Jinak, já mám zápěstí 15.5 cm a tady už začínají problémy, tvých 17 bych bral.

Orange monstra se mi také líbí ale můj momentální sen je něco z řady prospex.....

• po měsíci...
Odesláno

Ahoj,

vicemene ze zvedavosti a na zkousku jsem si koupil ze Singapuru od Freddyho NY0040-09E, vyrizeni, posta vse OK, prvni zklamani, ze jsou mensi nez jsem si myslel, ale na to se da zvyknout, druhy zklamani je pomerne uzkej gumovej remen, ale to asi poresim nejakym NATO strapem.

Ale s cim potrebuju pomoct, nosim je celej den, v 18:00 odlozim a rano jsou zastaveny, to asi nebude normalni, co? Stalo se mi to uz dvakrat, takze to nahoda nebude. Co s tim?

Diky

Odesláno
Ahoj,

vicemene ze zvedavosti a na zkousku jsem si koupil ze Singapuru od Freddyho NY0040-09E, vyrizeni, posta vse OK, prvni zklamani, ze jsou mensi nez jsem si myslel, ale na to se da zvyknout, druhy zklamani je pomerne uzkej gumovej remen, ale to asi poresim nejakym NATO strapem.

Ale s cim potrebuju pomoct, nosim je celej den, v 18:00 odlozim a rano jsou zastaveny, to asi nebude normalni, co? Stalo se mi to uz dvakrat, takze to nahoda nebude. Co s tim?

Diky

taky je mam. natahl jsi je poradne pred prvnim pouzitim? jsou to automaty, ale jdou dotahovat. pred prvnim pouzitim se, myslim, doporucuje natahnout na max. uz si to presne nepamatuju, nekde bych mohl vystrachat navod, ale da se stahnout v pohode i z webu.

Odesláno
taky je mam. natahl jsi je poradne pred prvnim pouzitim? jsou to automaty, ale jdou dotahovat. pred prvnim pouzitim se, myslim, doporucuje natahnout na max. uz si to presne nepamatuju, nekde bych mohl vystrachat navod, ale da se stahnout v pohode i z webu.

Eh no vidis jaka sem lama, nenatah. :whistling: Nasel jsem ten manual ke strojku 8203 a jestli jsem to dobre pochopil, odsroubovat korunku a 5-10x natahnout tu hlavni pruzinu. Diky moc :thumbsup_anim:

Odesláno
Eh no vidis jaka sem lama, nenatah. :whistling: Nasel jsem ten manual ke strojku 8203 a jestli jsem to dobre pochopil, odsroubovat korunku a 5-10x natahnout tu hlavni pruzinu. Diky moc :thumbsup_anim:

jo jo, presne tak to je, ted jsem se dival do manualu.

jeste dneska ten manual vyvesim i na web... mam i technicky vykres a seznam dilu, pak sem hodim odkaz, je to docela zajimave.

Odesláno

tak jsem si to uz prihodil do chlubirny: CITIZEN PROMASTER.

dole jsou odkazy na pdf soubory: manual, technicky vykres, specifikace kalibru a specifikace dilu (vc. referencnich cisel). da se to najit i na ofigo strankach citizen, resp. miyota.

tahle otevrenost se mi libi, k seiku si clovek musi vsechno pracne zjistovat, miyota ti naserviruje detaily az pod nos. no nic, snad to nejak uzijes.

Odesláno
Koukám, že Japonsko Tě hodně chytlo. :) Plánuješ do budoucna něco z evropských zemí? Nebo máš v merku třeba GS?

Hele teď mám u hodináře jedny Primky :-)

Tím GS myslíš Grand Seiko? Jestli ano tak to je zatím mimo moje možnosti :thumbsdown_anim:

Teď čekám na Gulfmany a pak si chci dát pauzu ....

Odesláno
Tím GS myslíš Grand Seiko?

Ano.

Teď čekám na Gulfmany a pak si chci dát pauzu ....

:) Při takovém množství bych nevěděl, které nosit dřív. Třeba já nejsem skladovací typ. Ty si je užij.

Odesláno
Ano.

:) Při takovém množství bych nevěděl, které nosit dřív. Třeba já nejsem skladovací typ. Ty si je užij.

Když mě je líto se jich zbavovat :crying_anim02: , většinu jsem koupil za dobrou cenu. .... Momentálně jsou na výsluní Monstra ( možná také proto že jsou nejnovějším přírůstkem ) následovány stávajícími G-Shocky - ty beru na hrubší akce typu sud atd. , a ty ostatní střídám často ... Už jenom proto, jaký vánoce mají v práci z toho že mám každý den jiné ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...