Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Osobne jsem tam nikdy zatim nic nekoupil, ale ve G-shock komunite na WUS je tento obchod doporucovan. Nebal bych se si tam neco koupit.

Odesláno
Namátkou jsem prolítl pár hodinek a nepříjde mi to jako nějaký cenový zázrak přírody :) ...

No, já mám stejný pocit - proto jsem se zeptal na zkušenosti místních odborníků. Je to nějaké divné, až moc levné.

Odesláno (upraveno)

Levne? IMO je to tam trosku drazsi, ale zase je (nebo byla) cena vcetne postovneho.

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno
No, já mám stejný pocit - proto jsem se zeptal na zkušenosti místních odborníků. Je to nějaké divné, až moc levné.

Mně to taky nepřijde levný :thumbsdown_anim:

Odesláno
Mně to taky nepřijde levný :thumbsdown_anim:

Pardon, v původním příspěvku od Abbota jsem se přehlédl a místo nepřijde jsem četl přijde. Když porovnám cenu hodinek Citizen Promaster av0020-55h, které si chci koupit, s cenou v CZE nebo na www.newatch.com, tak jsou na superchrono výrazně nižší.

CZE obvykle 23990 Kč

www.ihodinarstvi.cz (CZE) 16990 Kč

www.newatch.com - 425 Euro (s daní a dopravou 508 Euro)

www.superchrono.com - 377 Euro

Odesláno (upraveno)
Pardon, v původním příspěvku od Abbota jsem se přehlédl a místo nepřijde jsem četl přijde. Když porovnám cenu hodinek Citizen Promaster av0020-55h, které si chci koupit, s cenou v CZE nebo na www.newatch.com, tak jsou na superchrono výrazně nižší.

CZE obvykle 23990 Kč

www.ihodinarstvi.cz (CZE) 16990 Kč

www.newatch.com - 425 Euro (s daní a dopravou 508 Euro)

www.superchrono.com - 377 Euro

první obchod na ebayi :) 399USD 409 s boxem a vedle beží aukce, která končí za 3 dny a je zatim na 100 usd a nepředpokládám, že by šly nějak výrazně nad 300 ...

Upraveno uživatelem abbot
Odesláno
první obchod na ebayi :) 399USD 409 s boxem a vedle beží aukce, která končí za 3 dny a je zatim na 100 usd a nepředpokládám, že by šli nějak výrazně nad 300 ...

Hmm, dá se tomu důvěřovat? Vůči aukcím jsem trochu podezíravý, ale mám kolegu, který ebay bezmezně věří a ujišťoval mě, že za 300 Euro není problém nové sehnat.

Odesláno
Hmm, dá se tomu důvěřovat? Vůči aukcím jsem trochu podezíravý, ale mám kolegu, který ebay bezmezně věří a ujišťoval mě, že za 300 Euro není problém nové sehnat.

Hele, jjediná jistota co máš je, že umřeš. Stát se může cokoliv, ale já zatim neměl žádnej větší problém, dokonce jsem jednou koupil armani hodinky tak levně, že mi to nedalo a jel sem si nechat potvrdit originalitu a všechno v pořádku, a co se garance týče, tak je tahle ebay bezpečnější, než nějakej e shop. Kdykoliv sem měl problém, tak mi ebay vrátila peníze a já sem o nic nepřišel ...

Odesláno
Hele, jjediná jistota co máš je, že umřeš. Stát se může cokoliv, ale já zatim neměl žádnej větší problém, dokonce jsem jednou koupil armani hodinky tak levně, že mi to nedalo a jel sem si nechat potvrdit originalitu a všechno v pořádku, a co se garance týče, tak je tahle ebay bezpečnější, než nějakej e shop. Kdykoliv sem měl problém, tak mi ebay vrátila peníze a já sem o nic nepřišel ...

Inu, mám teď cestu do UK, tak se podívám tam a když se mi nepodaří je koupit tam, tak je buď koupím na newatch nebo dám na tebe a zkusím ebay. Každopádně děkuji za radu.

Odesláno
Inu, mám teď cestu do UK, tak se podívám tam a když se mi nepodaří je koupit tam, tak je buď koupím na newatch nebo dám na tebe a zkusím ebay. Každopádně děkuji za radu.

Nemáš zač, fakt neni důvod se bát nakupů na ebayi, zvlášť ne od někoho kdo má 5000 feedbacků ... A kdyby tě přeci jen podvedl ebay ti vrátí peníze ...

Odesláno

Jinak kdybys chtěl prosimtě nechat za ty hodinky 500 euro :suicide_anim:, tak to ti je raději objednám já na tý ebayi za svoje peníze a až dorazí a budou v naprostým pořádku mi budeš moct dát půlku rozdílu cen :thumbsup_anim:

Odesláno
Jinak kdybys chtěl prosimtě nechat za ty hodinky 500 euro :suicide_anim:, tak to ti je raději objednám já na tý ebayi za svoje peníze a až dorazí a budou v naprostým pořádku mi budeš moct dát půlku rozdílu cen :thumbsup_anim:

:thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...