Uwe.T Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2009 Ahoj pánové, získal jsem další poljoty, s potěšením se jich chopila má drahá polovička a nadšeně je nosí. Dělají +4s za 24h, takže super, čítače chronografu se při nulování vracejí správně na 12, ale při zmačknutí se tlačítka pomalu (okolo 3s) vracejí do základní polohy. Přitom po navrácení je slyšet cvaknutí jak se zaaretují a dá se jim ve zpětném pohybu úspěšně pomoci zatažením. Takže je chci shodit a zapátrat co je příčinou. Pouzdro jsem měl otevřené. ale přes usilovné bádání jsem nepřišel na princip, jak tam drží a násilí samozřejmě odmítám použít. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haslermetra Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 Takže je chci shodit a zapátrat co je příčinou. Pouzdro jsem měl otevřené. ale přes usilovné bádání jsem nepřišel na princip, jak tam drží a násilí samozřejmě odmítám použít. Díky Mohlo by to být tohle.Malé pojistné kroužky(označeno červenýma šipkama)zevnitř odjistit a pak půjde tlačítko vytáhnout.Nejdřív však vytáhnout strojek.A pozor na pružinky,rády lítají po místnosti a pak se dlouuuho hledají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uwe.T Odesláno 10. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 díky večer to zkusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uwe.T Odesláno 10. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 žádné večer, rozebral jsem to hned, je to divné, protože stroj je velice dobrém stavu a pružinky tlačítek přitom byly plné něčeho co vypadalo jak mazut do kotle bitevní lodě. Ale vyčištěno a funkční, díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se