xbenny Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Zdravim, hledal jsem, ale nenasel, tak se zeptam: Nemate nekdo nejakeho rozumneho hodinare v Plzni? Kamaradovi vcera vypadly Seiko Flieger z cca 1.5m na dlazdicky a potrebovaly by nejakeho doktora. Pouzdro je v podradku, dokonce jdou, ale pri pohybu ruky vydavaji takove osklive nepekny zvuk :-) V Plzni vim jen o servisu u Cesara, ale o jeho kvalite a pristupu k hodinkam "z ulice" nevim vubec nic :-(
Well Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Zdravim, hledal jsem, ale nenasel, tak se zeptam: Nemate nekdo nejakeho rozumneho hodinare v Plzni? Kamaradovi vcera vypadly Seiko Flieger z cca 1.5m na dlazdicky a potrebovaly by nejakeho doktora. Pouzdro je v podradku, dokonce jdou, ale pri pohybu ruky vydavaji takove osklive nepekny zvuk :-) V Plzni vim jen o servisu u Cesara, ale o jeho kvalite a pristupu k hodinkam "z ulice" nevim vubec nic :-( Zkus hodinářství nad nádražím (po pravé straně směrem na Slovany). Pan hodinář je šikovný a ceny mírné.
xbenny Odesláno 7. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Diky, zkusime. Nejde ani tak o cenu jako o pristup a sikovnost :-) Mimochodem, nevis jestli pan i pretesnuje? Zacinam zvazovat opravu Vostoku Zkus hodinářství nad nádražím (po pravé straně směrem na Slovany). Pan hodinář je šikovný a ceny mírné.
Ruda Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Můžeš zkusit Hodiny - Klenoty Hlava v Sedláčkovce. Tam mi léčí všechny vintage hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se