Juraj11 Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 Ahoj-které hodinky nosíte(vlastníte) nejdéle a hlavně proč-ať už je to z jakéhokoli důvodu. Já jsem před rokem koupil Orient CEM65002D a nemohu si je vynachválit-byly to moje první automaty.Teď nedávno díky ochotnosti několika členů jsem si pořídil MM(ano ten fejk )jsou to moje první mechaniky a je to takový nový pocit(mám strach že je někdy zapomenu natáhnout)a hlavně se mi líbý ten tvar a velikost a bohužel nejsem tak dobře placený instalatér,že bych si mohl pořídit origo Panerai(ikdyž bych rád).Jinak před tím to byly asi posledních 8 let Casia
Návštěvník YPO? Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 (upraveno) Teď nedávno díky ochotnosti několika členů jsem si pořídil MM(ano ten fejk )jsou to moje první mechaniky a je to takový nový pocit(mám strach že je někdy zapomenu natáhnout)a hlavně se mi líbý ten tvar a velikost a bohužel nejsem tak dobře placený instalatér,že bych si mohl pořídit origo Panerai(ikdyž bych rád). ... za tenhle názor by tě pan Bonati nakopnul do prdele, že by si se zastavil až na Čínské hranici ... i když ... obrázek si vyrobí každý sám ... až si zejtra půjdeš koupit rohlík tak se podívej jestli je z echt mouky Upraveno 17. května 2009 uživatelem YPO?
Návštěvník YPO? Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Odesláno 17. května 2009 (upraveno) ...nooo a tohle je taky dobrý - Oscara vyhrává Štefan - a já jdu zase na pár dní přeseknout kabel ... Upraveno 17. května 2009 uživatelem YPO?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se