Přejít na obsah

ARLEA

Apep

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny a protože mi ve švýcarském vláknu nikdo neodpověděl na můj dotaz týkající se možnosti opravy či dokonce renovace hodinek zn. ARLEA, dávám to ještě sem. Poradíte mi někdo? Díky předem.

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co s nima je, ze nejdou?

PS: Tak pouzdro by slo nove pochromovat. Uz to tady par lidi delalo.

Budou asi vevnitř dost rozhašený, když vezmu za korunku, tak je volná, když s ní otáčím, tak se protáčí, ještě jsem je nezkoušel otevřít, možná to ale opatrně zkusím. Strojek by snad šikovný hodinář opravil, sklíčko je rozbitý, číselník prakticky nečitelný. Jsou to hodinky z pozůstalosti po někom, kdo mi byl dost blízký, tak bych je rád rozchodil a vůbec nejradši nechal někde zrenovovat.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Už jsem vypátral adresu - Arléa Watch SA; Fulenbacherstrasse 44; 4628 Wolfwil; Telephones: +41 62926 23 41 ; protože jsem ale línej psát normální dopis a pochodovat s tím na poštu, tak ještě zkouším najít jejich e-mailovou adresu, nevíte někdo, jak by to šlo nejrychleji? Díky, P. :)

Odkaz ke komentáři

Už jsem vypátral adresu - Arléa Watch SA; Fulenbacherstrasse 44; 4628 Wolfwil; Telephones: +41 62926 23 41 ; protože jsem ale línej psát normální dopis a pochodovat s tím na poštu, tak ještě zkouším najít jejich e-mailovou adresu, nevíte někdo, jak by to šlo nejrychleji? Díky, P. :)

Zavolat tam?

Odkaz ke komentáři

zkus jeste toho polaka. mohl by to udelat levneji

Myslíš Davida Navarra z Danafi S.L. v Barceloně? Nebo někoho jiného? :)

Apep: Rozdodně nejsou levní, ale výsledky mají...

Já u nich mám jedny hodinky na pozlacení... Tak za 4 týdny bych je měl mít :) :)

Až je budeš tady mít, pošli mi prosím fotku, nebo ji sem nahoď i pro ostatní, díky :)

Odkaz ke komentáři

Apep: Rozdodně nejsou levní, ale výsledky mají...

Já u nich mám jedny hodinky na pozlacení... Tak za 4 týdny bych je měl mít :) :)

Už jsem se rozhodl, dnes jim to tam odešlu, i s těma Felcama, vezmeme to jedním vrzem :)

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Mam tu taky nejake Arlea, tak jsem googlil a vygooglil tohle stary tema a zaroven fotky od danafi, jak dopadla renovace, alespon odhaduju, ze se jedna o tyto hodinky. Docela by me zajimalo, co takovahle renovace vyjde, levne to urcite nebude, ale vysledek vypada moc dobre.

http://watchrepairandrestoration.blogspot.com/2009/10/arlea-watch-restoration.html

Odkaz ke komentáři

Mam tu taky nejake Arlea, tak jsem googlil a vygooglil tohle stary tema a zaroven fotky od danafi, jak dopadla renovace, alespon odhaduju, ze se jedna o tyto hodinky. Docela by me zajimalo, co takovahle renovace vyjde, levne to urcite nebude, ale vysledek vypada moc dobre.

http://watchrepairandrestoration.blogspot.com/2009/10/arlea-watch-restoration.html

Ty hodinky Arlea po renovací vypadají opravdu pěkně!

Odkaz ke komentáři

Na těch stránkách máš i kontakt na firmu, tak jim pošli fotky těch svých hodinek a zeptej se jich na jejich odhad ceny. Ten je samozřejmě individuální, podle stavu hodinek a objednané práce. Jinak - nechceš sem dát pár fotek, když už je téma nakousnuté? :)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...