Apep Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2009 (upraveno) Zdravím všechny a protože mi ve švýcarském vláknu nikdo neodpověděl na můj dotaz týkající se možnosti opravy či dokonce renovace hodinek zn. ARLEA, dávám to ještě sem. Poradíte mi někdo? Díky předem. Upraveno 18. května 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2009 A co s nima je, ze nejdou? PS: Tak pouzdro by slo nove pochromovat. Uz to tady par lidi delalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 18. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2009 A co s nima je, ze nejdou? PS: Tak pouzdro by slo nove pochromovat. Uz to tady par lidi delalo. Budou asi vevnitř dost rozhašený, když vezmu za korunku, tak je volná, když s ní otáčím, tak se protáčí, ještě jsem je nezkoušel otevřít, možná to ale opatrně zkusím. Strojek by snad šikovný hodinář opravil, sklíčko je rozbitý, číselník prakticky nečitelný. Jsou to hodinky z pozůstalosti po někom, kdo mi byl dost blízký, tak bych je rád rozchodil a vůbec nejradši nechal někde zrenovovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2009 Apep: tak v Danafi by to určitě zvládli zrenovovat - www.danafi.com ... Otázkou je kolik by za to chtěli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 19. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2009 Apep: tak v Danafi by to určitě zvládli zrenovovat - www.danafi.com ... Otázkou je kolik by za to chtěli Díky, hned se na tu stránku podívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 20. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2009 Díky, hned se na tu stránku podívám Už jsem to s nima vykorespondoval, ohadují to na 500 až 1000 EUR, napřed to ale musejí vidět. Tak mám o čem přemejšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 Apep: Rozdodně nejsou levní, ale výsledky mají... Já u nich mám jedny hodinky na pozlacení... Tak za 4 týdny bych je měl mít :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 22. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Apep: Rozdodně nejsou levní, ale výsledky mají... Já u nich mám jedny hodinky na pozlacení... Tak za 4 týdny bych je měl mít :) Asi to tam na zkoušku pošlu, uvidíme, co mi řeknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 18. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 Už jsem vypátral adresu - Arléa Watch SA; Fulenbacherstrasse 44; 4628 Wolfwil; Telephones: +41 62926 23 41 ; protože jsem ale línej psát normální dopis a pochodovat s tím na poštu, tak ještě zkouším najít jejich e-mailovou adresu, nevíte někdo, jak by to šlo nejrychleji? Díky, P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 Už jsem vypátral adresu - Arléa Watch SA; Fulenbacherstrasse 44; 4628 Wolfwil; Telephones: +41 62926 23 41 ; protože jsem ale línej psát normální dopis a pochodovat s tím na poštu, tak ještě zkouším najít jejich e-mailovou adresu, nevíte někdo, jak by to šlo nejrychleji? Díky, P. Zavolat tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 18. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 (upraveno) Zavolat tam? Na to jsem taky momentálně pohodlný, nejradši všechno řeším přes e-maily To tam spíš pošlu ten dopis Upraveno 18. června 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 zkus jeste toho polaka. mohl by to udelat levneji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 18. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 zkus jeste toho polaka. mohl by to udelat levneji Myslíš Davida Navarra z Danafi S.L. v Barceloně? Nebo někoho jiného? Apep: Rozdodně nejsou levní, ale výsledky mají... Já u nich mám jedny hodinky na pozlacení... Tak za 4 týdny bych je měl mít :) Až je budeš tady mít, pošli mi prosím fotku, nebo ji sem nahoď i pro ostatní, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 Myslíš Davida Navarra z Danafi S.L. v Barceloně? Nebo někoho jiného? http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...177&hl=doxa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 19. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...177&hl=doxa Díky, tahle diskuse mi unikla, jen se chci zeptat, posílal jsi mu asi jenom číselníky, viď. Já bych potřeboval opravit i pouzdra, včetně strojků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 19. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 (upraveno) Apep: Rozdodně nejsou levní, ale výsledky mají... Já u nich mám jedny hodinky na pozlacení... Tak za 4 týdny bych je měl mít :) Už jsem se rozhodl, dnes jim to tam odešlu, i s těma Felcama, vezmeme to jedním vrzem Upraveno 19. června 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Watch fan Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2012 Mam tu taky nejake Arlea, tak jsem googlil a vygooglil tohle stary tema a zaroven fotky od danafi, jak dopadla renovace, alespon odhaduju, ze se jedna o tyto hodinky. Docela by me zajimalo, co takovahle renovace vyjde, levne to urcite nebude, ale vysledek vypada moc dobre. http://watchrepairandrestoration.blogspot.com/2009/10/arlea-watch-restoration.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medák Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Mam tu taky nejake Arlea, tak jsem googlil a vygooglil tohle stary tema a zaroven fotky od danafi, jak dopadla renovace, alespon odhaduju, ze se jedna o tyto hodinky. Docela by me zajimalo, co takovahle renovace vyjde, levne to urcite nebude, ale vysledek vypada moc dobre. http://watchrepairandrestoration.blogspot.com/2009/10/arlea-watch-restoration.html Ty hodinky Arlea po renovací vypadají opravdu pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 2. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2012 Mam tu taky nejake Arlea, tak jsem googlil a vygooglil tohle stary tema a zaroven fotky od danafi, jak dopadla renovace, alespon odhaduju, ze se jedna o tyto hodinky. Docela by me zajimalo, co takovahle renovace vyjde, levne to urcite nebude, ale vysledek vypada moc dobre. http://watchrepairandrestoration.blogspot.com/2009/10/arlea-watch-restoration.html Na těch stránkách máš i kontakt na firmu, tak jim pošli fotky těch svých hodinek a zeptej se jich na jejich odhad ceny. Ten je samozřejmě individuální, podle stavu hodinek a objednané práce. Jinak - nechceš sem dát pár fotek, když už je téma nakousnuté? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se