zaja.j Odesláno 31. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Ahoj,může mi zde někdo prosím pomoci koupit seika na 21jewels? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 (upraveno) Sorry, zle som sa vyjadril.... Šlo mi o to, či má tento predajca vo zvyku presne uvádzať cenu odosielaného tovaru... podle mne to je kus od kusu - ty klikyháky nikdo nepřečte a mastěj to od oka - naposledy jsem platil ze 600usd asi 800korun Upraveno 31. května 2009 uživatelem YPO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zaja.j Odesláno 31. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Ahoj, já si vybral seiko-SKX007K4.Moc rád bych je koupil ale neumím engliš ,navíc nemám embosovanou kartu,zakže jsem v háji Proto jsem se ptal,jestli mi někdo může pomoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Stoklasa Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 zaja.j pošli SZ, jinak, já si taky vybral jedny Seika.. Jen, nenašel jsem rozdíl (kromě ceny), tak snad Vy NO 1 NO 2 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 zaja.j pošli SZ, jinak, já si taky vybral jedny Seika.. Jen, nenašel jsem rozdíl (kromě ceny), tak snad Vy NO 1 NO 2 Díky Podle me jsou jedny vyrobeny v Japonsku a druhy ne ... Ty Japonsky maj na konci JN a jsou samo drazsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Stoklasa Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Podle me jsou jedny vyrobeny v Japonsku a druhy ne ... Ty Japonsky maj na konci JN a jsou samo drazsi.. V tom jsou kryty takové "zrady"? ) To by mě fakt nenapadlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Jestli ty JN nemuzou byt urceny pro Japonsky trh ? Tak jak se to znaci treba u G-shocku a ty ceny jsou pak taky vyssi - teda aspon tak jsem to pochytil nejsem odbornik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Stoklasa Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 A někdo, kdo je vášnívým "Seikařem" by se vyjádřit nemohl? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 (upraveno) A někdo, kdo je vášnívým "Seikařem" by se vyjádřit nemohl? ) Tak to je tu Safi nebo Kubson Kazdopadne taky muzes pohledat tady na foru , nekde jsem to tu videl... EDIT: Pridan text Upraveno 4. června 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ElG Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 zaja.j pošli SZ, jinak, já si taky vybral jedny Seika.. Jen, nenašel jsem rozdíl (kromě ceny), tak snad Vy NO 1 NO 2 Díky Rozdíl mezi verzem J a K je podle odborníků skutečně jen v popisu ciferníků. Pokud se nebere v úvahu fabrika, ve které byly hodinky vyrobeny - roboti co ty hodinky skládají jsou prý stejní. Jinak já ze své vlastní zkušenosti doporučuji chronograph.com. Sám jsem odtamtud nedávno dostal SKX007J. Balíček byl u mne doma do 4 pracovních dnů! Ceny jsou s 21jewels.com srovnatelné, ne-li nižší. Nákupu s platbou skrz inet přes půlku světa se opravdu není třeba bát. Navíc pan WWLee, který obchod chronograph.com provozuje, je velmi ochotný, rychle reaguje na maily, a ochotně pošle kombinaci hodinky/řemínek, kterou nemá přímo v katalogu v eshopu. Plánuji, že u jedněch automatů Seiko nezůstanu a koupím něco oranžového, hodně vodotěsného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Stoklasa Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 Takže zásah? O pár dolarů levnější a teoreticky přímo z JP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ElG Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2009 (upraveno) Takže zásah? O pár dolarů levnější a teoreticky přímo z JP? Jojo, to jsou možná přímo ty, co mám teď na ruce. WW je tam přidal hned po tom, co jsem tuhlety hodinky chtěl s Nato páskem. Před tím je tam neměl Cena na 21jewels.com je o nějakých 15 babek vyšší. Jo, a navíc je WW posílá i v krabičce, což na 21jewels není. Upraveno 4. června 2009 uživatelem ElG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suleky Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 tak uz je mam na poste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suleky Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 takze SKX007K na gume z chronograph.com uz sedi na ruce vysli na 3100,- (clo a DPH nebylo pozadovano) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se