Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takže, po dlouhém uvažování, peripetiích se sháněním peněz atd. atd...poté rozhodováním mezi tím či oným viz vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=19694 to dopadlo asi tak. Nádherné hodinky, zde již tak dobře známé a k nim přidané foto těch co jsem nosil před tou kvalitou a nádherou. Jak trefně poznamenal sympatický pán, který mi je prodával (pan Sivek neboli kubson).."Měli by už jít do důchodu" :thumbsup_anim: A nakonec foto hodinek Boccia Titanium, které jsme koupili mé mamči k jejím 70-tým narozeninám, slavící je v sobotu.. :happybday: Všem kteří mi radili, všem kteří mi dopomohli k finanční částce a také kubsonovi za prodej velice děkuji :thumbsup_anim:

post-5298-1243328900.jpg

post-5298-1243328905.jpg

post-5298-1243328910.jpg

post-5298-1243328915.jpg

Odesláno

Gratuluji k novým hodinkám, vybral jsi dobře :thumbsup_anim:

Mimochodem, jak dlouho ti to vybírání trvalo? Já vybírám, rozmýšlím, kalkuluju už třetí měsíc a začíná mi z toho regulerně hrabat :helpsmilie:

Odesláno (upraveno)

Koukám, že jsem zaregistrován o jeden den dříve jak Ty a od té doby tj. 6.1.09 jsem pátral, srovnával atd. atd...a můžu Ti říct, že mi taky hrabalo :suicide_anim: . Jo a koupil jsem si vlastně ty hodinky, které jsem chtěl od začátku jako první..ty mi padly hned do oka. :thumbsup_anim:

Kouká, že mám padesátý příspěvek tak můžu kupovat a prodával...sakra, ale není co prodávat :crying_anim02:

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno
Kouká, že mám padesátý příspěvek tak můžu kupovat a prodával...sakra, ale není co prodávat :crying_anim02:

ale je co kupovat :thumbsup_anim:

Gratuluji k hodinkam.

Odesláno
Koukám, že jsem zaregistrován o jeden den dříve jak Ty a od té doby tj. 6.1.09 jsem pátral, srovnával atd. atd...a můžu Ti říct, že mi taky hrabalo :suicide_anim: . Jo a koupil jsem si vlastně ty hodinky, které jsem chtěl od začátku jako první..ty mi padly hned do oka. :thumbsup_anim:

Tak to mám snad ještě čas, vybírám totiž už druhé...jen doufám, že se z toho do té doby nezcvoknu...

Jestli jsi na ně vydržel takhle dlouho čekat, tak chápu, že radost musí být obrovská. Tak ať ti pilotky dobře slouží!

Odesláno
:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: Radost je neskutečná..........čím déle je mám na ruce, tím méně je cítím a tím více když se podívám kolik je hodin tak žasnu nad tou krásou a zase se musím podívat kolik je to vlastně hodin a tak to je pořád dookola...ve finále se mě zeptá přítelkyně "Můžeš mi už konečně říct kolik je těch hodin" tak jsem se vzpamatoval a řekl jí "Kup si konečně hodinky" :giljotiini: No a potom si to asi každý dovedete představit............. :bangin:
Odesláno (upraveno)

Asi to znáte všichni tady.....chci to mít, pořebuji to, musím to mít.......v této fázi jsem se nacházel do včerejška do sedmé hodiny večer než jsem se stal majitelem těchto krásných pilotek. A řekl jsem si: "Už na to fórum nevlezu, je to moje zkáza" :wallbash: a ZASE JSEM TADY....může mi někdo kompetentní říct proč, proboha proč? Své super hoďky mám, tak proč tady zase lezu..... :thumbsup_anim:

Jo vlastně už vím.......chtěl bych nějaký kovový tah....sice origo je super, ale opravdu, opravdu na to nemám tak koukám kde co jeee :crying_anim02:

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno

To jsi dobrej, já jsem tak dlouho vybíral a kalkuloval až jsem koupil něco úplně jinýho:-)

Odesláno

Já taky kalkuloval...chtěl jsem pilotky..vlastně úplně na začátku jsem nechtěl vůbec nijaké hoďky, ale kolega z práce mi povídá.."Ty vole viděl jsem supe hodinky..Archimede" no a tím to všechno začalo...Uvažování kde vzít na to finance..potom shánění financí..zjištění, že na Archimede nebude tak alternativa Ollech a Wajs..no a ve finále jsem sehnal potřebné penízky a byl jsem na začátku..ARCHIMEDE :thumbsup_anim:

Odesláno

Já nechci CHRONOBUNDUS...já chci mít klid, z jednoho Fajfkobunduse jsem se vyléčil a má nastoupit další šííílenost? Teď jdu na jednoho Radegasta, nebo dva....musím se pochlubit...a budu uvažovat o nějakých velkých cílech...co tak třeba IWC. :suicide_anim:

Odesláno

No vidíš a už ti néní pomoci, poohlídni se po IWC, nebo po PANERAI, po kterých pokukuji i já :thumbsup_anim:

Odesláno

Ahoj, pripojuji se k te zaplave gratulaci, uzij si tu krasu... A musim se usmat nad svym vyberem tipu, ze kterych jsem vybiral na zacatku, kdyz jsem se zaregistroval - to byly nejake Skageny, Trasery a pod. Dneska mi je uz jasne, ze skonci zrejme jako ty - pilotky Archimede suverenne vedou muj seznam top tipu :thumbsup_anim: Jak se ta nemoc jmenuje? Chronobundus?? Tak nejenze ji mam jak vysitou, ale koukam ze jsem tytcl rovnou nejake pokrocile stadium :suicide_anim: Ale stejne diky za vsechny rady, jsem rad, ze jsem mezi vama :speak_cool:

Odesláno (upraveno)
Ahoj, pripojuji se k te zaplave gratulaci, uzij si tu krasu... A musim se usmat nad svym vyberem tipu, ze kterych jsem vybiral na zacatku, kdyz jsem se zaregistroval - to byly nejake Skageny, Trasery a pod. Dneska mi je uz jasne, ze skonci zrejme jako ty - pilotky Archimede suverenne vedou muj seznam top tipu :thumbsup_anim: Jak se ta nemoc jmenuje? Chronobundus?? Tak nejenze ji mam jak vysitou, ale koukam ze jsem tytcl rovnou nejake pokrocile stadium :suicide_anim: Ale stejne diky za vsechny rady, jsem rad, ze jsem mezi vama :speak_cool:

Teď pardon za příspěvek, který nebude úplně k věci, ale k tomu výběru ze začátků na chronomagu, konkrétně Traserům. Taky jsem nad nimi ze začátku uvažoval, pak si řekl, že jedině mechaniky, koupil Seika....., ale teď, po několika měsíčním hloubání, co koupit dalšího, se k ním začínám zase vracet, přestože už jsem nechtěl quartz. Jenomže, jak je člověk čím dál tím víc postižený, tak už mu nestačí limit a chce víc a víc. Když na to ve finále nemám (všechny prachy padly na dovolenou), tak si říkám, proč ne Trasery...málo peněz, hodně muziky a budu mít zase na chvíli klid. Ale jak to ve finále dopadne, sám nevím.

Možná to nakonec taky budou pilotky ;)

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Taky jsem měl v hledáčku Trasery. Archimede dlouho vedly, pak převzaly štafetu Steinharty s ručním nátahem a v rámci dobrých rodinných vztahů nakonec zvítězili Seiko.

Odesláno

Tak jsem sehnal kovový tah který barevně sedí k Archimede...sice to není obzvášť nějaká kvalita (než budu mít na origo), ale celkem jde..sháněl jsem ho všude možně a nakonec jsem ho koupil v hodinářství cca 100 m od domu :thumbsup_anim:

post-5298-1244026648.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...