Cumul Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 Dobrý den, mám hodinky značky Omega ze 70 let, automaty. Po roce co je nosím, se mi najednou z ničeho nic začaly zastavovat. Po zastavení jdou obtížně natáhnout, v korunce je cí*** odpor. Když je třeba týden nechám v klidu, pak jdou znovu natáhnout, ale tak po 24 hodinách se znovu zastavý. O hodinářství toho moc nevím, proto bych se chtěl na Vás obrá***, jestli s tímto problémem nemáte někdo nějaké zkušenosti. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 Napis kde bydlis a my te posleme za hodinarem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cumul Odesláno 27. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2009 No dřív než zajdu k hodináři, tak jsem se chtěl dozvědět jak to může bejt závažný a drahý. Jinak s jedním hodinářem už mám dobrý zkušenosti, jedny Omegy už mi dělal, ale tam šlo o výměnu péra, a nebyly to automaty. Jinak jsem z Liberce, takže pokud máte nějakej dobrej tip, tak si nechám poradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se