tlapka Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 Dnes a zajtra sú v Bratislave v Inchebe Bratislavské zberateľské dni. Sú viac zamerané na filateliu a numizmatiku.Hodiniek poskromne, niektoré akoby práve boli vytiahnuté z kontajnera. Takže ak chcete si chcete ušetriť zdravie , peniaze i čas, tak tam radšej ani tento rok nechodte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 Dík za info. Ešte som na tej akcii nebol. Čo sa tam dá vidieť okrem spomenutého? Pokiaľ ide o tie hodinky, môžeš byť konkrétnejší. By som tam zajtra možno vybehol pred futbalom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 5. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2009 tak k hodinkám . je tam asi 8 predajných stánkov v pravej časti / opačná časť kde je reštika v hale D /. sortiment : niečo s delbany za 45?, automat rodina so zúfalým púzdrom za 40?, hrdzavé číselníky na doxách od 30?- ale hodinky išli .. pár primiek, ale nič z Igenov, Diplomatov, ....Prosto šrot.Cenotvorba - predvač pozrie na Teba, chvíľu sa hrá na odborníka a vyblafne cenu.Ak s Ti nezdá jeho odpoveď - ale to sú staré a dobré hodinky - a idú.Nič s vintage čo by dýchalo čistotou zachovalosťou a krásou, hoci podľa názvu by som čakal, že zberatelia z Ba a okolia vytiahnu a ukážu na predaj niečo trebárs v zlate hoci i pobedy.Nenašiel som nič z omieg, eterny, zenitu .... Moje hodnotenie ešte raz - kvalitnejšie kúsky dostať na burzách na dostihovej dráhe či na Interi, nehovoriac o Červenom kameni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se