Milan S. Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 zdravím, zaujali mě tyto hodinky OS60-346135 znáte je někdo z vlastní zkušenosti? kde by se dali sehnat skutečné origa? předem díky za info
Jacoppo Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 (upraveno) zdravím, zaujali mě tyto hodinky OS60-346135 znáte je někdo z vlastní zkušenosti? kde by se dali sehnat skutečné origa? předem díky za info napiš na ebay prodejci jménem "samogonn" z litvy - specializuje se Vostok a Vostok Europe - má moc hezký Expedition, K34, GAZ 14, atd... dohadoval jsem se s ním dřív ohledně Vostok Expedition Rosegold - teď je má taťka, velmi dobrý jednání s ním je... Upraveno 8. června 2009 uživatelem Jacoppo
Milan S. Odesláno 9. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2009 napiš na ebay prodejci jménem "samogonn" z litvy - specializuje se Vostok a Vostok Europe - má moc hezký Expedition, K34, GAZ 14, atd... dohadoval jsem se s ním dřív ohledně Vostok Expedition Rosegold - teď je má taťka, velmi dobrý jednání s ním je... Díky za info, teď sem mu napsal. Uvidíme jak to dopadne
Jacoppo Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Díky za info, teď sem mu napsal. Uvidíme jak to dopadne Podařilo se sehnat?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se