utrejch Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 http://www.tagheuer.com/slr-laptimer/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 Komplikace mi přijde zajímavá velice, to zase ne že ne. Co mě ale nejvíc zajímá, je životnost/poruchovost stroje. A na to nikdo nedokáže odpovědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 (upraveno) Komplikace mi přijde zajímavá velice, to zase ne že ne. Co mě ale nejvíc zajímá, je životnost/poruchovost stroje. A na to nikdo nedokáže odpovědět. Už sme sa o obdobnom prevedení, no v inom kabáte a s iným, honosnejším názvom série (CARRERA) bavili TU. Mám svoje "mimoriadne dobré" skúsenosti s jednoduchším modelom a nechce sa mi veriť že "soudruzi ze švýcar" vyriešili problém so softvérom a updatovali ho na vyššiu úroveň. Viem, som prehnane skeptický a "przním Utrejchovi znovu vlákno (snáď mi to niekedy odpustí), no čím ďalej tým viac začínam byť presvedčený o tom, že v TAG Heuer sa vydali tzv. americkou cestou - imaginárnou pridanou hodnotou - svedkom mi je hľadanie nových, ušľachtilejších názvov na niečo, čo má už štandardne a všeobecne známe meno - viď snaha "vyraziť dych" tým, že jednoducho nenapíšu, že to sú "quartzky", ale elektromechanické chronometre... Upraveno 22. června 2009 uživatelem Pista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se