Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení a milí přátelé hodinek,

nadešla chvíle kdy i já, ač introvert, cítím potřebu pochlubit se svým téměř novým přírustkem :)

Jedná se o mou skromnou variaci na téma PMMM (seikaři už vědí). Modifikovaná seika skx007, zatím jsem stihl prohodit ciferník a day/date za jiné, ještě by se mi líbil klenutý safír s AR.

Za následující dílka se trochu stydím. Obrázky jsem pořídil jako náhledy jak to bude vypadat, s tím že se tomu budu věnovat později, a šel nafotit přítulku, jak se cachtá v příboji. A to už můj cestovní věrný fotoaparát nerozdýchal.

Enjoy

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dík za dopnění, ano je to o detailech. Mě ten origo cifr přišel v reálu nudný. Na fotkách to vypadalo dobře, ale ani po dvo týdnech nošení jsem mu nepřišel na chuť.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...