afrikab Odesláno 26. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2006 Tak jsem jsi si na eBay vyhlidnul hezke hodinky, rikal jsem si pro tatu pekny darek. Povedlo se mi aukci kupodivu vyhrat, no cena do 2tis taky primerena. Hodinky dosly, vypadaly uzasne, vypoukle sklicko je skutecne super. I kvalitativne vypadaly na prvni pohled dobre udelane. Takovy ten styl Vostok-Europe, aneb co neni videt byt tak super uz nemusi, viz. napriklad vnitrni strana pouzdra pro pruzinky k reminku. Ovsem co bych za ty penize chtel, ze. Jenze co se nestalo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viking Odesláno 26. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2006 budeš to zkoušet reklamovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 26. července 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2006 Reklamace byla v poho. Poslal jsem je zpatky, coz do Nemecka vyslo na nejakych 150,-, typek co mi je prodaval byl velmi solventni a jakmile mu hodinky zase dosly, tak mi vratil penize (refunded pres PayPal). Docela jsem byl prekvapen presnosti strojku, za vikend (pres tri dny) udelaly +7 sekund. Opravdu je mi lito, ze se takto poroochaly, verim, ze by nejakou dobu vydrzely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 26. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2006 To si pis, ze i ta presnost by sla za par dni-tydnu-mesicu do haje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 26. července 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2006 Jeste par fotek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 26. července 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2006 Onehda se tu psalo o kvalitach pouzder (bylo to myslim u znacky Trias)...tak verte, ze i to se da udelat levne a nekvalitne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 26. července 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2006 To si pis, ze i ta presnost by sla za par dni-tydnu-mesicu do haje Ty mas zkusenst s cinskymi strojky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 26. července 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2006 Jo, malou ale stacila. Nejednalo se nastesti o me hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se