Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, som tu novy clen.

Asi mesiac a pol nosim Traser P6500 (kupene nove). Dnes som si ich dal dole z ruky ku pocitacu, po par hodinach dam znova na ruku a vsimol som si, ze rucicky sa vobec nehybali. Proste zastal na nich cas (celu hodinu sa nepohli). Ked som potom pootocil ten "cudlik" na nastovanie casu tak sa znova rozhybali (stacilo s tym pohnut, ani som to nevytiahol aby vlastne slo nastavit cas).

Co s tym? Mam to dat reklamovat? Teraz funguju, ale uz stratili moju doveru. :crying_anim02:

Vdaka za rady.

Odesláno (upraveno)

Problem je, ze som vlastne s nimi nic nerobil. To sa neda zopakovat :).

Dnes som asi 2 hodiny bol na zjazde s horskym bicyklom po lesnych cestach, tak zeby tie otrasy? Ale preco by zastali az teraz...

Stve ma to dost, neboli to lacne hodinky :thumbsdown_anim: .

Upraveno uživatelem Darkwater
Odesláno
jsou to quartzky podle armadnich specifikaci, na tohle je obvykle doporucujeme ;) zkus je zase takhle odlozit, co to udela... :)

jinak, resenim je samozrejme reklamace...

Ovšem reklamovat se dá, jen když se závada projeví:)

Osobně bych to viděl na "syndrom nedocvaknuté korunky" (nebo, že by měly šroubovací?) a zkusil bych třikrát vytáhnout a zpět a pokud se nic neobjeví, zapadlo vše tam kam má a hodinky užívej plnými doušky :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Korunka nie je srubovacia. Ked som chytil hodinky do ruky, tak korunka bola spravne zasunuta. Ale mozno vnutri nesedela tak ako mala, a ked som s nou pohol tak sa hodinky rozbehli.

Odesláno
Korunka nie je srubovacia. Ked som chytil hodinky do ruky, tak korunka bola spravne zasunuta. Ale mozno vnutri nesedela tak ako mala, a ked som s nou pohol tak sa hodinky rozbehli.

Přesně to jsem měl na mysli;)

Tak hodně štěstí!

Odesláno

Presne to same se mi stalo s Traser super sport (byli mesic nove od Kubsona). Hodinky jsem si celou dobu odkladal asi 10cm od mobilu, az jednou na ne rano koukam a oni stojej. Po vytazeni korunky a znovu zacvaknuti korunky se rozbehli. Polozil jsem je na to same misto a za chvili opet stali, s tim rozdilem ze lehce poskubavala vterinovka na miste. Od te doby je davam dal od mobilu a zavada se uz neprojevila, je to asi 3 mesice.

Odesláno (upraveno)

Hmm, tak sa to stalo znova. Teraz som zdvihol hodinky zo stola, a nehybu sa - a neboli pri mobile. Neviem ci ich nenecham v takom stave a neposlem zaseknute na reklamaciu, aby videli, ze naozaj zastali. Som sklamany :thumbsdown_anim: .

EDIT: Poklepal som trochu s hodinkami a znova sa rozbehli.

Odesláno

Podarilo sa mi tu chybu zopakovat - zaseknu sa ak ich zlozim z ruky a polozim rucickami smerom k stolu (teda naopak). Potom sa zaseknu. Mam pocit, ze asi gravitacia nejako zatlaci rucicky a zaseknu sa niekde...

Posielam to na reklamaciu.

• po měsíci...
Odesláno
Podarilo sa mi tu chybu zopakovat - zaseknu sa .....

Posielam to na reklamaciu.

Ako dopadla reklamacia? Kde si ich kupoval? No, som sklamany. Planoval som si kupit Traser P6506 Commander 100 Titanium.

Hovoril som si : Otestovane armadou, elegantne titanove puzdro...co-to asi vydrzia. Neplanujem s nimi robit psie kusy,

ale ak ich ma postihnut podobny osud, neviem, neviem.

Ake mate skusenosti s Traser?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...