xbenny Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Tyhle Vostoky dostal muj otec darem od navstevy ze SSSR nekdy tesne pred revoluci. Protoze ale salkem jeho caje byly uplne jine hodinky, ziskal jsem je ja. V tech dobach se bezne nosily hodinky do 37mm, takze jsem s vostokovymi 40mm na sve postpubertalni ruce pusobil pomerne extravagantne. Navic vodotesnost 200m budila u vetsiny neznalcu usmev ("k cemu ti v takove hloubce budou hodinky?"). Nosil jsem je kazdy den asi 7 let a pak jsem je ve 20 "vymenil" za quartzove Doxy. Dnes jsou Vostoky po oprave u hodinare, maji novy reminek a slapou jako hodinky. Nosim je obcas pro radost. (foto: ja) Dalsi fotousy na Flickru
Návštěvník Tada Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Krásné hodinky s příběhem
kdojinej Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 Přidám pár fotek Amfibií.....kupované zde na fóru, viz "Pochlubte se...." Konečně s novým řemeněm!!
Kreuzdorf Odesláno 4. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2012 V 25. 7. 2009 v 20:54, 'xbenny' napsal: Tyhle Vostoky dostal muj otec darem od navstevy ze SSSR nekdy tesne pred revoluci. Protoze ale salkem jeho caje byly uplne jine <a href="http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20195" target="_blank">hodinky</a>, ziskal jsem je ja. V tech dobach se bezne nosily hodinky do 37mm, takze jsem s vostokovymi 40mm na sve postpubertalni ruce pusobil pomerne extravagantne. Navic vodotesnost 200m budila u vetsiny neznalcu usmev ("k cemu ti v takove hloubce budou hodinky?"). Nosil jsem je kazdy den asi 7 let a pak jsem je ve 20 "vymenil" za quartzove Doxy. Dnes jsou Vostoky po oprave u hodinare, maji novy reminek a slapou jako hodinky. Nosim je obcas pro radost. (foto: ja) Dalsi fotousy na <a href="http://www.flickr.com/photos/zlababa/sets/72157621701836989/" target="_blank">Flickru</a> Ty chci!!! Paráda :-)
laskajefajn Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 kdojinej: mužu se zeptat proč je prodávaš?
kdojinej Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Můžeš. Píšu to ostatně v prodejním vlákně. Tyhle hodinky mě hrozně přitahujou, zejména v době, kdy je nemám. Když si je koupím, nějak pro mě ztratí kouzlo. Racionálně si přeříkávám to, co o nich píšu ve fotogalerii, emočně ale cítím, že to není úplně ono. Takže leží v šupleti. Další důvod je využití/nevyužití. Normálně nosím Seiko Spirity, na divočinu mám Trasery. Amfibie prostě nějak nemůžu vynosit.Můžu se zeptat, proč se ptáš, proč je prodávám?
laskajefajn Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Protže je mám taky sice v jiném provedení ale mám.Taky je vůbec nenosim ale neprodám je.To je památka na jednu skvělou Rusku...
kdojinej Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 No jo. Láska je fajn. Ty moje ale nejsou památeční.
kdojinej Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Odesláno 15. května 2013 Tak, zbyly mi nějaké fotky posledních amfibií...zajímavé pouzdro.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se