Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle Vostoky dostal muj otec darem od navstevy ze SSSR nekdy tesne pred revoluci. Protoze ale salkem jeho caje byly uplne jine hodinky, ziskal jsem je ja. V tech dobach se bezne nosily hodinky do 37mm, takze jsem s vostokovymi 40mm na sve postpubertalni ruce pusobil pomerne extravagantne. Navic vodotesnost 200m budila u vetsiny neznalcu usmev ("k cemu ti v takove hloubce budou hodinky?").

Nosil jsem je kazdy den asi 7 let a pak jsem je ve 20 "vymenil" za quartzove Doxy.

Dnes jsou Vostoky po oprave u hodinare, maji novy reminek a slapou jako hodinky. Nosim je obcas pro radost.

post-656-1248554744.jpg

post-656-1248554774.jpg

post-656-1248554865.jpg

post-656-1248554891.jpg

(foto: ja)

Dalsi fotousy na Flickru

• Po letech...
Odesláno
  V 25. 7. 2009 v 20:54, 'xbenny' napsal:

Tyhle Vostoky dostal muj otec darem od navstevy ze SSSR nekdy tesne pred revoluci. Protoze ale salkem jeho caje byly uplne jine <a href="http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20195" target="_blank">hodinky</a>, ziskal jsem je ja. V tech dobach se bezne nosily hodinky do 37mm, takze jsem s vostokovymi 40mm na sve postpubertalni ruce pusobil pomerne extravagantne. Navic vodotesnost 200m budila u vetsiny neznalcu usmev ("k cemu ti v takove hloubce budou hodinky?").

Nosil jsem je kazdy den asi 7 let a pak jsem je ve 20 "vymenil" za quartzove Doxy.

Dnes jsou Vostoky po oprave u hodinare, maji novy reminek a slapou jako hodinky. Nosim je obcas pro radost.

post-656-1248554744.jpg

post-656-1248554774.jpg

post-656-1248554865.jpg

post-656-1248554891.jpg

(foto: ja)

Dalsi fotousy na <a href="http://www.flickr.com/photos/zlababa/sets/72157621701836989/" target="_blank">Flickru</a>

Ty chci!!! Paráda :-)
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Můžeš. Píšu to ostatně v prodejním vlákně. Tyhle hodinky mě hrozně přitahujou, zejména v době, kdy je nemám. Když si je koupím, nějak pro mě ztratí kouzlo. Racionálně si přeříkávám to, co o nich píšu ve fotogalerii, emočně ale cítím, že to není úplně ono. Takže leží v šupleti. Další důvod je využití/nevyužití. Normálně nosím Seiko Spirity, na divočinu mám Trasery. Amfibie prostě nějak nemůžu vynosit.

Můžu se zeptat, proč se ptáš, proč je prodávám?

Odesláno

Protže je mám taky sice v jiném provedení ale mám.Taky je vůbec nenosim ale neprodám je.To je památka na jednu skvělou Rusku...

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...