Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obracím se na ctěné fórum s poněkud neobvyklým dotazem. Sháním a sehnat nemohu budík pro dítě. Potřebuji totiž nějaký s ručičkama, který zároveň netiká (nebo tiká velmi potichu). Se standardní produkcí dítě odmítá usnout, protože ho to ruší, na digitální ukazatel je ještě moc malé. Nevíte o něčem?

Odesláno
Clovece to bys nerekl jak je tvemu pozadavku tezke vyhovet :D

Co toto - bude to absolutne neslysne a detsky design je tam taky. ;)

No právě. Hledal jsem to jak blbec, ale nic nenašel. Tohle mě uniklo, německy nehovořím. Moc díky.

Odesláno (upraveno)
No právě. Hledal jsem to jak blbec, ale nic nenašel. Tohle mě uniklo, německy nehovořím. Moc díky.

Ja bych to byt tebou zkusil . stoji to jen 11,05 Euro a posta je zdarma.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
Ja bych to byt tebou zkusil . stoji to jen 11,05 Euro a posta je zdarma.

Určitě. Mě se to líbí. A je to správně řvavě oranžové, takže předpokládám, že i dítě bude spokojené :)

Odesláno
akorat ja bych z toho nepoznal kolik je hodin? neni to minutka na zobraznei za jak dlouho budou hotovy vajicka? :D

Hele nech toho jo :rifle: , kdyz si tak chytrej najdi jiny digitalky s klasickym zobrazenim - rucky. A aby z nich deti nemeli strach.... :)

Odesláno
vzdyt jo, legrace. ale fakt tam vidim jen to kure

jinak tady jsou ucebni a mluvici hodiny (nauci te to v aj rikat hodiny) http://www.amazon.com/dp/B0019IHE8I/ref=as...mp;linkCode=asn

51bzZSkCekL._SL500_AA280_.jpg

Taky pěkné. A navíc svítěj. Jenom se po zkušenostech s různými mluvícími hračkami obávám, že z toho poleze zvuk jak ze sudu a nebude tomu rozumět. Většinu těch krámů podle mně namlouvá negramotný číňan s poruchou výslovnosti. :)

Ale každopádně díky všem za pomoc.

Odesláno
Taky pěkné. A navíc svítěj. Jenom se po zkušenostech s různými mluvícími hračkami obávám, že z toho poleze zvuk jak ze sudu a nebude tomu rozumět. Většinu těch krámů podle mně namlouvá negramotný číňan s poruchou výslovnosti. :)

Ale každopádně díky všem za pomoc.

kdyz si prectes rakce na amazonu, tak rodice byli nadseni. navic to ma vychytany ovladani. je schovane vzadu za panelem, takze se k tomu deti male nedostanou. hledal jsem video, ale nenasel

Odesláno
kdyz si prectes rakce na amazonu, tak rodice byli nadseni. navic to ma vychytany ovladani. je schovane vzadu za panelem, takze se k tomu deti male nedostanou. hledal jsem video, ale nenasel

Jo tak to neznáš Petříka. Ten dokáže rozebrat cokoliv, zvlášť, když je tam schovanej čudlík, kterej se dá zmáčknout. :)

Odesláno

Já koupil mladému na naučení hodin tyto. A docela si snima vyhraje.

Nastavte ručičky na požadovaný čas - budík vám veselým hlasem zdělí kolik to je, s přesností na pět minut! (např. "půl jedenácté a pět minut nebo za pět minut třičtvrtě na jedenáct apod.) Současně s tím se rozsvítí digitální hodiny vedle budíku a zopakují zábavou formou čas v digitálním formátu (např. ....deset čtyřicet").

V dalším hracím módu "Najdi hodinu" jsou zadávány úkoly např. "nastav hodiny na čas oběda podla Taka" (Tak - jméno hodin), nebo "nastav hodiny na čas hraní..." apod. Pokud dítě správně hodiny nastaví je odměněno melodiemi a pochvalou.

V dalším módu "Hra" jsou dítěti ukládány úkoly, které musí do požadovaného limitu splnit . Pokud úkol stihne a včas zmáčkne velké červené tlačítko Taka, je odměněno veselým zvoláním a melodiemi.

post-2282-1249297818.jpg

post-2282-1249297830.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...