Petr_H Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Obracím se na ctěné fórum s poněkud neobvyklým dotazem. Sháním a sehnat nemohu budík pro dítě. Potřebuji totiž nějaký s ručičkama, který zároveň netiká (nebo tiká velmi potichu). Se standardní produkcí dítě odmítá usnout, protože ho to ruší, na digitální ukazatel je ještě moc malé. Nevíte o něčem?
Dantechno Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Clovece to bys nerekl jak je tvemu pozadavku tezke vyhovet Co toto - bude to absolutne neslysne a detsky design je tam taky.
Petr_H Odesláno 28. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Clovece to bys nerekl jak je tvemu pozadavku tezke vyhovet Co toto - bude to absolutne neslysne a detsky design je tam taky. No právě. Hledal jsem to jak blbec, ale nic nenašel. Tohle mě uniklo, německy nehovořím. Moc díky.
Dantechno Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 (upraveno) No právě. Hledal jsem to jak blbec, ale nic nenašel. Tohle mě uniklo, německy nehovořím. Moc díky. Ja bych to byt tebou zkusil . stoji to jen 11,05 Euro a posta je zdarma. Upraveno 28. července 2009 uživatelem Dantechno
Petr_H Odesláno 28. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Ja bych to byt tebou zkusil . stoji to jen 11,05 Euro a posta je zdarma. Určitě. Mě se to líbí. A je to správně řvavě oranžové, takže předpokládám, že i dítě bude spokojené
Dantechno Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Určitě. Mě se to líbí. A je to správně řvavě oranžové, takže předpokládám, že i dítě bude spokojené Jsem rad ze jsem pomohl.
911 Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 akorat ja bych z toho nepoznal kolik je hodin? neni to minutka na zobraznei za jak dlouho budou hotovy vajicka?
Dantechno Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 akorat ja bych z toho nepoznal kolik je hodin? neni to minutka na zobraznei za jak dlouho budou hotovy vajicka? Hele nech toho jo , kdyz si tak chytrej najdi jiny digitalky s klasickym zobrazenim - rucky. A aby z nich deti nemeli strach....
911 Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 (upraveno) Hele nech toho jo , kdyz si tak chytrej najdi jiny digitalky s klasickym zobrazenim - rucky. A aby z nich deti nemeli strach.... vzdyt jo, legrace. ale fakt tam vidim jen to kure jinak tady jsou ucebni a mluvici hodiny (nauci te to v aj rikat hodiny) http://www.amazon.com/dp/B0019IHE8I/ref=as...mp;linkCode=asn Upraveno 28. července 2009 uživatelem 911
Dantechno Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 (upraveno) Ty tam to kure mas primo na displeji Upraveno 28. července 2009 uživatelem Dantechno
Petr_H Odesláno 28. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2009 vzdyt jo, legrace. ale fakt tam vidim jen to kure jinak tady jsou ucebni a mluvici hodiny (nauci te to v aj rikat hodiny) http://www.amazon.com/dp/B0019IHE8I/ref=as...mp;linkCode=asn Taky pěkné. A navíc svítěj. Jenom se po zkušenostech s různými mluvícími hračkami obávám, že z toho poleze zvuk jak ze sudu a nebude tomu rozumět. Většinu těch krámů podle mně namlouvá negramotný číňan s poruchou výslovnosti. Ale každopádně díky všem za pomoc.
911 Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Taky pěkné. A navíc svítěj. Jenom se po zkušenostech s různými mluvícími hračkami obávám, že z toho poleze zvuk jak ze sudu a nebude tomu rozumět. Většinu těch krámů podle mně namlouvá negramotný číňan s poruchou výslovnosti. Ale každopádně díky všem za pomoc. kdyz si prectes rakce na amazonu, tak rodice byli nadseni. navic to ma vychytany ovladani. je schovane vzadu za panelem, takze se k tomu deti male nedostanou. hledal jsem video, ale nenasel
Petr_H Odesláno 28. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2009 kdyz si prectes rakce na amazonu, tak rodice byli nadseni. navic to ma vychytany ovladani. je schovane vzadu za panelem, takze se k tomu deti male nedostanou. hledal jsem video, ale nenasel Jo tak to neznáš Petříka. Ten dokáže rozebrat cokoliv, zvlášť, když je tam schovanej čudlík, kterej se dá zmáčknout.
Dantechno Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 911: Aspon cenove jsem vyhral
ELDA76 Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Já koupil mladému na naučení hodin tyto. A docela si snima vyhraje. Nastavte ručičky na požadovaný čas - budík vám veselým hlasem zdělí kolik to je, s přesností na pět minut! (např. "půl jedenácté a pět minut nebo za pět minut třičtvrtě na jedenáct apod.) Současně s tím se rozsvítí digitální hodiny vedle budíku a zopakují zábavou formou čas v digitálním formátu (např. ....deset čtyřicet"). V dalším hracím módu "Najdi hodinu" jsou zadávány úkoly např. "nastav hodiny na čas oběda podla Taka" (Tak - jméno hodin), nebo "nastav hodiny na čas hraní..." apod. Pokud dítě správně hodiny nastaví je odměněno melodiemi a pochvalou. V dalším módu "Hra" jsou dítěti ukládány úkoly, které musí do požadovaného limitu splnit . Pokud úkol stihne a včas zmáčkne velké červené tlačítko Taka, je odměněno veselým zvoláním a melodiemi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se