herrkomisar Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 páni, PORAĎTE mi prosím s tým remienkom ... ako sa tam upína? - nemáte niekto foto takýchto na remienku?
roman m Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 (upraveno) Vidím, že ste mi držali palec . S presnosťou je to super, cez deň trocha rýchlejšie cca 10s, cez noc trocha pomalšie, výsledná odchýlka asi + 4s. Cez víkend nenosené, iba raz natiahnuté cca +25s. Teraz už viem, že sa v hodinkách nemám vrtať, nedopadne to potom veľmi dobre . Edit:Všetko pochopitelne za 24hod. Upraveno 28. dubna 2010 uživatelem roman m
Xpak Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 páni, PORAĎTE mi prosím s tým remienkom ... ako sa tam upína? - nemáte niekto foto takýchto na remienku? Patří tam kovový tah: http://www.ussrtime.com/cgi-bin/details.pl?id=0547
herrkomisar Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Ďakujem, to je to, čo som potreboval ... už to idem hľadať ...
jankoxxx Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 zdravim. zaujimalo by ma co vsetko treba odsrobovat aby som mohol vytiahnut strojcek s cifernikom z puzdra amfibii. dik,j
Asparagus Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Pokud by někdo věděl tak dávám odkaz i sem.Jedná se o renovaci starých amfibií. Dík za pozornost
haslermetra Odesláno 1. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Na stránce vostoku, která stále nefachčí, se objevil odkaz na internetový obchod meranom.com, kde jsou amfibie s novými číselníky. Taktéž jsou nabízeny na smirs.com. Dále na forums.watchuseek.com proběhla diskuze klik a rozhovor klik s ředitelem vostoku na téma krize v čistopolském závodě. Mohl by nám některý ze šikovných angličtinářů stručně přetlumočit o co tam šlo? Díky. Na ruském forum.watch.ru, se rusové zlobí sami na sebe, protože iniciativnější v pátrání po osudu čistopolského závodu jsou zahraniční milovníci hodinek. Dále jsou naštvaní, jelikož ředitel vostoku přiznal, že hodinky na export procházejí přísnější výstupní kontrolou, než ty určené pro domácí ruský trh. Konstatují, že jsou stále lidmi druhé sorty, jak tomu bylo i za sovětského svazu.
Návštěvník Tada Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Je normalni ze u Amfibii se strojem 2416B je tam ten rotor chycenej tak trosku volne a ma celkem vuli v horizontalnim smeru?
haslermetra Odesláno 23. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Je normalni ze u Amfibii se strojem 2416B je tam ten rotor chycenej tak trosku volne a ma celkem vuli v horizontalnim smeru? Zkus utáhnout šroubek, který drží rotor ke strojku. Rotor by neměl dřít o strojek ani pouzdro či dýnko. Jinak bude ložisko v prdeli.
Návštěvník Tada Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Zkus utáhnout šroubek, který drží rotor ke strojku. Rotor by neměl dřít o strojek ani pouzdro či dýnko. Jinak bude ložisko v prdeli. To jsem zkoušel, šroubek tam byl utaženej na fest. Pak jsem zkusil celý rotor sundat a znova přišroubovat - co kdyby náhodou - ale nepomohlo to.
Návštěvník eloga Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Tento způsob uchycení pouzdra (rusové ho nazývají "Amfibie s ušima")dělali,protože měli problémy s nerez ocelí.Upadávali jim nožky pro stěžejky. IMG_4918.JPGuser6925...58290987.jpg__1053__...63_30_11.jpg KATALOG RUSKÝCH HODINEK ROKU 1972 :strana 28 uprostřed by mohly být ty tvoje,dole je napsán typ 2209/350193.Ovšem lepší bonbónek je na straně 21 - LADIČKOVÉ HODINKY SLAVA.Tak jsem cvičně brouzdal nad těmi Poljoty a nakonec jsem si všiml i první stránky v katalogu. Je to sice celé nafocené na levačku, ale, tyhle ruský hodiny mám někde v krabici z chaty po mámě, donedávna ještě šly, něž je mladý přetáhl. Natahují se na druhou stranu než je zvykem, se mi zdá. Moc velká paráda to teda není, plast s těžkým ze železa strojem a kulaté plíšky jakési lesklé jestli mosazi, tak tomu ještě fandím. Ale je to originál a vyvolávají svým hlasitým chodem dojem jdoucího času. Kdo poradí kam se s tím svěřit, Frýdl by mě s tím asi vyhodil, tak zbude hodinářka. **
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se