Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
mám Seika SKZ211J objednané, ale mám pochyby, že na mojí hubenu ruku budou pasovat. Trochu doufám, že se jich tady případně za 14 dnů zbavím :)

Taky nemam nejtlusti ruku a zadny problem. Jen jsem si musel tak den zvykat na tu jejich vahu. Hold ocel je ocel.

Odesláno

Ahoj, chci se pochlubit s pozitivní zkušeností s nákupem na www.21jewels.com. Ve středu 9.8. jsem si u Freddyho objednal a zaplatil kartou VISA Classic hodinky Seiko Sportura quartzové model SNA017P za 298 USD. Dnes 17.8. jsem si hodinky vyzvedl na poště v Praze. Vše proběhlo bez problému, clo ani DPH jsem neřešil :-) Hodinky samotné jsou za tuhle cenu super, jsou lehké z titanu (98gramů), dobře vypadají, vypadají lépe než na fotkách. Zítra si jdu nechat zkrátit tah.

Ještě doplním, že hodinky přišli jako doporučené psaní (bez pojištění zásilky) v malé papírové krabici o rozměrech 8x8x8cm, uvnitř vyplněné polystyrenem. Uvnitř krom hodinek byla roční mezinárodní záruka a návod k ovládání.

Odesláno

Já mám hodinky stále na celnici 15.8 jsem posílal Fedexu plnou moc pro vyřízení cla a dph. Dnes ráno (17.8) jsem tam volal jak to vypadá a říkali že to včera neproclili, takže snad dneska a do pátku bych to prý mohl mít doma. Ale teď jsem koukal na sledování zásilky a stále je tam "zpoždění při proclení". Takže jsem na to zvědavej a už mě to docela ser... Asi mají hoši na celnici moc práce.

Asi z toho plyne ponaučení, že kdo netrvá na krabici od superchrona, tak má rychlejší a možná levnější koupit bez krabice od 21jewels. I když nevím jak to dopadne na celnici, třeba nebudu taky nic platit (ale tomu moc nevěřím).

Odesláno
Já mám hodinky stále na celnici 15.8 jsem posílal Fedexu plnou moc pro vyřízení cla a dph. Dnes ráno (17.8) jsem tam volal jak to vypadá a říkali že to včera neproclili, takže snad dneska a do pátku bych to prý mohl mít doma. Ale teď jsem koukal na sledování zásilky a stále je tam "zpoždění při proclení". Takže jsem na to zvědavej a už mě to docela ser... Asi mají hoši na celnici moc práce.

Asi z toho plyne ponaučení, že kdo netrvá na krabici od superchrona, tak má rychlejší a možná levnější koupit bez krabice od 21jewels. I když nevím jak to dopadne na celnici, třeba nebudu taky nic platit (ale tomu moc nevěřím).

buď v klidu. já jsem je měl na celnici 4 týdny. to bylo k zešílení. bylo to před vánoci. x-krát jsem tam volal, byli naprosto zavaleni. už nikdy nebudu clít v předvánočním období.

Odesláno

Me vcera prisly jedny hodinky z Hong Kongu. Ve ctvrtek je odeslal a vcera prisly.

Tech 7 dnu je obvykla doba, za kterou prijde balicek jak z HK, UK, tak treba z Ruska. Vse beznou leteckou postou.

Odesláno

tak dnes mi ráno volali z Fedexu, že jim to už přišlo z celnice, ale nestihnou už mi to přivézt dnes, takže mi to doručí v pondělí. To znamená, že kvůli celníkům se to v ČR zdrželo celý týden. Jinak hodinky stáli 190USD a celnice mě vyšla prý na cca 1350Kč. No co se dá dělat :( , ale už se na ně stejně těším :)

Odesláno
tak dnes mi ráno volali z Fedexu, že jim to už přišlo z celnice, ale nestihnou už mi to přivézt dnes, takže mi to doručí v pondělí. To znamená, že kvůli celníkům se to v ČR zdrželo celý týden. Jinak hodinky stáli 190USD a celnice mě vyšla prý na cca 1350Kč. No co se dá dělat :( , ale už se na ně stejně těším :)

to mi nějak početně nesedí? 19% DPH + clo, není těch 1350 moc?

Odesláno

Tak už je mam konečně na ruce :P , jsou parádní a vypadají o 1000% lépe než na obrázku. Jen mě překvapilo, že to kolečko na otáčení kompasu jde strašně zlehka a má ve směru osy trošku vůli (asi 0,3-0,4mm). Ale jinak paráda.

Celnice mi dala dph 1007Kč a Fedex za vyřízení 350Kč.

Odesláno
Tak už je mam konečně na ruce :P , jsou parádní a vypadají o 1000% lépe než na obrázku. Jen mě překvapilo, že to kolečko na otáčení kompasu jde strašně zlehka a má ve směru osy trošku vůli (asi 0,3-0,4mm). Ale jinak paráda.

Celnice mi dala dph 1007Kč a Fedex za vyřízení 350Kč.

Take jsem se toho kolecka lekl, protoze se "samovolne" otaci i na ruce. Ovsem ve vode to nevadi.....zkousel jsem i morskou:)

Odesláno

Těsní to dobře, neboj a po chvíli stejně přestaneš na ten kompas koukat... tedy nepřestaneš se s ním kochat, to ne. A hlavně, zaaretování by ti stejně bylo k ničemu neb s tím musíš štelovat vždy dle aktuální pozice hodinovky... a ta se hýbe, mrška jedna!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...