macher Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 (upraveno) v posledni dobe hodne pokukuji po omegach a pri surfovani jsem narazil na niz uvedeny kousek a strasne se mi libi. melo by se jednat o Omega Geneve (Turler) z roku 1969 po renovaci, referencni cislo 135.041. na zaklade obrazku, co si o tom myslite? jakou ma realnou hodnotu? dekuji za kazdou pripominku Upraveno 17. srpna 2009 uživatelem macher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 a za kolik se nabizeji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 17. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 a za kolik se nabizeji? nechci to psat kvuli realnemu odhadu ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 Tak 1000 EUR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 nechci to psat kvuli realnemu odhadu ceny... on by ti je tu nekdo odhadnul i kdyz by jsi uvedl cenu. takhle to jen dela dojem, ze si tu chces zjistit za kolik je ty muzes strelit a nejaky info. je to calibr 601, cenu bude zvedat, ze je to na objednavku Svycarskeho obchodniho domu - Türler vzhledem k tomu, ze v NOS stavu je muzu koupit za $455 tak za tu paradu s tim obchdonim domem treba $100-$200 nahoru kdybych je moooc chtel. to je muj pohled na vec jinak bez napisu se pohybuji od 70-285? podle stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 17. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 on by ti je tu nekdo odhadnul i kdyz by jsi uvedl cenu. takhle to jen dela dojem, ze si tu chces zjistit za kolik je ty muzes strelit a nejaky info. aha, ja je nemam:) to jsem si neuvedomil, ze to muze tak vypadat... dik za upozorneni je to calibr 601, cenu bude zvedat, ze je to na objednavku Svycarskeho obchodniho domu - Türler vzhledem k tomu, ze v NOS stavu je muzu koupit za $455 tak za tu paradu s tim obchdonim domem treba $100-$200 nahoru kdybych je moooc chtel. to je muj pohled na vec jinak bez napisu se pohybuji od 70-285? podle stavu proc zveda cenu to, ze byli na objednavku toho domu turler? je neco, na co bych si pri kupovani mel dat pozor? (fake?, ale pochybuji, nicmene nevyznam se v tom) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 ... je to calibr 601, cenu bude zvedat, ze je to na objednavku Svycarskeho obchodniho domu - Türler .... Neco jsem si k tomu nasel - Türler. Kdyby si chtel taky nekdo pocist... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 proc zveda cenu to, ze byli na objednavku toho domu turler? jsou vzacnejsi, mene k sehnani. spis cenene pro sberatele. tento dum prodava luxusni zbozi vysoke kvality. hodinky, sperky. je to neco jako patek a tiffany, kdyz to prezenu. pokud se ti jen libi a chces je na bezne noseni, tak v NOS stavu jsou asi za 8.500 CZK k sehnani za kolik je nabizi ten tvuj zdroj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 17. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 jsou vzacnejsi, mene k sehnani. spis cenene pro sberatele. tento dum prodava luxusni zbozi vysoke kvality. hodinky, sperky. je to neco jako patek a tiffany, kdyz to prezenu. pokud se ti jen libi a chces je na bezne noseni, tak v NOS stavu jsou asi za 8.500 CZK k sehnani za kolik je nabizi ten tvuj zdroj? 250 Euro, takze cena je +/- adekvatni odkud beres info, za kolik se daji sehnat? je to tady v cr nebo nekde mimo? (zn. kvuli 1000-1500kc mi kdyz tak teoreticke komplikace za to nestoji...) co jeste znamena NOS zkratka? jinak vsem dekuji za odpovede na moje hloupe otazky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 NOS - New old stock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 co jeste znamena NOS zkratka? New Old Stock - hodinky třeba 50let ležely zabalené v krabičce ve skladu protože se ten konkrétní kus nikdy neprodal, takže je to jakobys koupil nové hodinky, jenomže jsou staré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 (upraveno) 250 Euro, takze cena je +/- adekvatni odkud beres info, za kolik se daji sehnat? je to tady v cr nebo nekde mimo? (zn. kvuli 1000-1500kc mi kdyz tak teoreticke komplikace za to nestoji...) co jeste znamena NOS zkratka? jinak vsem dekuji za odpovede na moje hloupe otazky:) NOS znamena New Old Stock. tedy nenosene, puvodni. ceny jsou z aukci, prodeju, ebay. kdysis sem si chtel navic podobne Geneve koupit, tak sem si delal nejaky research. 250 je ferova cena se kterou bych ja treba problem nemel EDIT: to nebyl stejny typ . Upraveno 17. srpna 2009 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 (upraveno) jeste jak ma vapadat cal. 601 jinak cena v roce 1971 byla CHF 155. v ocelovem pouzdre byly za CHF 145 Upraveno 17. srpna 2009 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 17. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 (upraveno) NOS znamena New Old Stock. tedy nenosene, puvodni. ceny jsou z aukci, prodeju, ebay. kdysis sem si chtel navic podobne Geneve koupit, tak sem si delal nejaky research. 250 je ferova cena se kterou bych ja treba problem nemel EDIT: to nebyl stejny typ . i kdyz jsou to pouzite hodinky po renovaci? dle informaci co mam, tam bylo menena korunka (s omega logem), sklicko (s omega logem), remen (noname) edit: zas kdyz nad tim premyslim - pro me je lepsi mit kus, ktery je po renovaci a je vse v pohode, jako puvodni, kde me muze cekat nevim co... Upraveno 17. srpna 2009 uživatelem macher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2009 i kdyz jsou to pouzite hodinky po renovaci? dle informaci co mam, tam bylo menena korunka (s omega logem), sklicko (s omega logem), remen (noname) edit: zas kdyz nad tim premyslim - pro me je lepsi mit kus, ktery je po renovaci a je vse v pohode, jako puvodni, kde me muze cekat nevim co... jen pro upresneni. ja rekl, ze ted jsou k dispozici v NOS satvu za 8.500 CZK ty tvoje jsou po renovaci za 250. u NOS stavu se neni treba bat niceho. podle fotek ty tvoje vypadaji velmi dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macher Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 jeste jedna otazka - zeregistroval jsem se na omega webe, abych mohl overit dany model... nicmene pod danym cislem mi to nenaslo znamena to, ze na webe nemaji vse v databazi nebo spis bude problem s originalitou techto hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se