MartinT Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 (upraveno) Pozdě ale přeci se chci pochlubit novým přírůstkem. Nejdřív jsem nenosil hodinky 8 let (Hodinky a já část I. - Jak jsem ztratil zájem o hodinky) a po krátké nositelské euforii (<a href="http://"http://forum.chronomag.cz/index.php?automodule=blog&blogid=43&showentry=183"" target="_blank">Hodinky a já část II. - Já si prostě kvalitní hodinky nezasloužím.</a>) jsem je zas nenosil rok. Nicméně jsem byl (noname) návštěvníkem tohoto fóra a občasným návštěvníkem hodinářství. Tak jsem jak slepé kuře jednou narazil na zrní v podobě výprodeje kolekce hodinek značky Raymond Weil. Dlouhodobě jsem již pochopil, že pokud se zas rozhodnu nosit hodinky nezůstane u jedněch. Tak když při jedněch přeskočila jiskra ve formě ty by byly do obleku dost dobrý zahájilo jsem diplomatická jednání s mojí drahou polovičkou a po diplomatickém úspěchu ve formě "Tak si to teda kup a už mi s tím dej pokoj" jsem se stal majitelem hodinek Raymond Weil Geneve Freelancer 2730-ST-65001 gents. Hodinky ve skutečnosti vypadají daleko lépe než na ofiko fotkách (zkusím zbastlit i nějaké naživo). Tak doufám, že neskončí jako ty poslední... Martin Upraveno 26. srpna 2009 uživatelem Gilius
abbot Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Gratulace, ať slouží Kde je výprodej sem s tim ? Pokud to neni tajemství, tak by mě zajímala i cena před/po slevě ...
Návštěvník Snow Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Moc pěkné, jak jsou vysoké ? Vlastní fotečky by nebyly ?
Dantechno Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Me se tenhle model fakt libi. Tesim se az udelas vlastni fotky !
MartinT Odesláno 26. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 (upraveno) Abott: Výprodej byl v prodejnách High life (nože, svítilny a podobné věci). Ale je to již nějaký pátek. Odvážil jsem se zapojit aktivně do diskuzí až v momentě dalšího přírustku, který přidám za chvíly, ale ten již všicki znáte . No na ofic cenovce byla cena 37 vyprodejova 22. Snow: S naživo fotkama prosím o strpení. Výška je 10,2 Ještě si plánuju k nim dokoupit černý kožený pásek. Upraveno 26. srpna 2009 uživatelem MartinT
abbot Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Abott: Výprodej byl v prodejnách High life (nože, svítilny a podobné věci). Ale je to již nějaký pátek. Odvážil jsem se zapojit aktivně do diskuzí až v momentě dalšího přírustku, který přidám za chvíly, ale ten již všicki znáte . No na ofic cenovce byla cena 37 vyprodejova 22. Hej ubral si mi B a přidal T a to se nedělá j//k ... Ne díky moc za info, alespoň mám představu ... jsou moc hezký.
MartinT Odesláno 26. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Hej ubral si mi B a přidal T a to se nedělá j//k ... Ne díky moc za info, alespoň mám představu ... jsou moc hezký. Asi jem odpovídal někomu jinému
Diamondking Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Tak ty jsou opravdu nádhernéééééééé....fakt, moje upřímné gratulace
spiderer Odesláno 26. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2009 Jo, ty jsou pekny, nazivo vypadaji skutecne lip nez na techto unylych promo fotkach.. vetsinou to byva naopak, ale v tomhle pripade proste neni Ty clanky si budu muset precist, sice uz jsem vytah z toho slysel, ale precejen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se