Přejít na obsah

GUMOVÝ ŘEMEN ORIGO OMEGA

STRAPATONI

Doporučené příspěvky

Taky jsem se na něj kdysi ptal u Dušáka v servisu a můžu potvrdit co psal Seamaster. Ke Speedum se oficialně žádný gumový řemen nevyrábí a ten z Planet Oceanu tam prý taky nelze použít. U Dušáka stojí mezi 2 - 3 tisíci a nechtělo se mi to za ty prachy riskovat, ale přísahal bych, že jsem ho na něčí fotce z Timezone na Speedech nasazený viděl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem se na něj kdysi ptal u Dušáka v servisu a můžu potvrdit co psal Seamaster. Ke Speedum se oficialně žádný gumový řemen nevyrábí a ten z Planet Oceanu tam prý taky nelze použít. U Dušáka stojí mezi 2 - 3 tisíci a nechtělo se mi to za ty prachy riskovat, ale přísahal bych, že jsem ho na něčí fotce z Timezone na Speedech nasazený viděl.

Tak to je v prdeli.Já ty kovové řemínky moc nemusím,mám radši gumu,je to takové sportovnější.Vzhledem k tomu,že jsem ještě mladý.....Tak tam dám alespon kožený.Kdyby někdo věděl,kde tedy seženu origo kožený omega za slušnou cenu,nebo kdyby někdo měl,tak sem s nabídkou. Nejlépe nějaký tmavý.

Odkaz ke komentáři

Tak to je v prdeli.Já ty kovové řemínky moc nemusím,mám radši gumu,je to takové sportovnější.Vzhledem k tomu,že jsem ještě mladý.....Tak tam dám alespon kožený.Kdyby někdo věděl,kde tedy seženu origo kožený omega za slušnou cenu,nebo kdyby někdo měl,tak sem s nabídkou. Nejlépe nějaký tmavý.

Co kevlar, když už chceš něco sportovnějšího? Tohle je kevlar z X-33, netuším, jestli pasuje na BA, ale asi bych se kouknul u Hirshe, na zkoušku to za ty peníze musí stačit:)

třeba si vyhledej Hadley-Roma Kevlar-Style

Credit for the pictures to TZr: ancaru30

post-3210-1252081698.jpg

post-3210-1252081723.jpg

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...